houmr Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a bola to motorizacia 1,9TDI, 2,0MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Nee mám 1,2 40kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Germi123 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) Nee mám 1,2 40kW A co máš za kola ? Pokud 14" a nemáš posunutý omezovač, tak je 195km/h+ nesmysl u 6V HTP (12V to dá to vim). Leda mě napadá, že Ti proměřuje tacho jako sviňa Já jel na 13" HTP 6V 180tacho a byl omezovač. Editováno: 29. Listopad 2006, autor: Germi123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já mám u 47kW omezovač na 187-190... několikrát jsem jel jen 187 ale jednou mi to ukázalo i 190... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 No bylo to na 13' zimákách... A omezovač posunutý nemám...nemám upravenou ŘJ... Čuměl jsem sám že se to takhle rozjelo...a ani jsem to nepouštěl ze skály...a nebylo to z kopce jako je na D1 tady kousek za Prahou jak se jede okolo nějakého toho motorestu...bylo to skoro na rovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 No bylo to na 13' zimákách... A omezovač posunutý nemám...nemám upravenou ŘJ...Čuměl jsem sám že se to takhle rozjelo...a ani jsem to nepouštěl ze skály...a nebylo to z kopce jako je na D1 tady kousek za Prahou jak se jede okolo nějakého toho motorestu...bylo to skoro na rovině. idem kupit htp!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já mám u 47kW omezovač na 187-190... několikrát jsem jel jen 187 ale jednou mi to ukázalo i 190... Kurňa kam chodíte na takové rychlosti? Mě to už při 170 plave na silnici že mi dva pruhy nestačí. Pneu 185, geo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 No tak musíš na lepší silnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 16" 205/45 a ted 195/45(zimáky...) sníženo.... a dobrý silnice jak řiká bylzde... na norm silnici je to o hubu... skáče to a tak... včera jsem musel letět... šlo o život a na norm silnici mimo obec ukazala 170 ale to už byl fakt extrem... jinak jsem letěl 150-160... příště si budu muset vzít rychlejší auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak tady je to fakt husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 hustý byly ty videa označený jako HTP 40kW a zrychlení z 0-100 za 9s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 hustý byly ty videa označený jako HTP 40kW a zrychlení z 0-100 za 9s Ani nie,vsak to bolo BYldzeho video,tak tomu verim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 haha... ale hned mě napadlo že by to htp mohla bejt... vždyt vidíme jen tachometr... terén nevidíme... takže to klidně může bejt z kopce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Germi123 Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) hustý byly ty videa označený jako HTP 40kW a zrychlení z 0-100 za 9s ... Editováno: 29. Listopad 2006, autor: Germi123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2006 bemo noi vidis a ty mi nechces verit Bylzde si king konecne niekto ma dvokaz si parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie?? jasne ze otacky stupaju ale nie do nekonecna. pochop ak sa bavime o rovine ziaden dolekopec. tak otacky pojdu dovtedy hore dokedy bude mat motor vykon to hnat. vezmi si ze ty mas 40kW pri 4750ot. takze v 5800ot bude cca 35kW. ty si myslis ze na zrychlenie auta zo 120-130 a zo 160-170 bude treba rovnaku si tak si na omyle. pochop ze za max vykonom ide sila motora dole. inak uzivatel diamant robil meranie ked mal fabiu 2,0 85kW a on sa dostal na realnych 200km a viac ani tuk. ja ti poviem ze som este nezazil fabiu ktora by nejako letela po dialnici alebo mimo mesto. neviem ci mam smolu ale este nijaka ma nedobehla a nezacala predbiehat a to nejazdim nijako bezohladne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 To je jasná Haťapka..Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list.. Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím. aspoň tachometrových... z kopce...vyndaný sedačky a rezerva a silnější vítr zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Hmm tak asi uzavřu nějakou sázku...nikdo si tady nemyslí že 200 tacho udělám a já tvrdím že to udělám...příjmám sázky. PS:nebudu prázdný a nepojedu ze skály ani z nějakého velkého kopce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Hmm tak asi uzavřu nějakou sázku...nikdo si tady nemyslí že 200 tacho udělám a já tvrdím že to udělám...příjmám sázky.PS:nebudu prázdný a nepojedu ze skály ani z nějakého velkého kopce... ja sa z bylzde stavim ze daaaaaaaaaaa!! Drzim prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie?? jasne ze otacky stupaju ale nie do nekonecna. pochop ak sa bavime o rovine ziaden dolekopec. tak otacky pojdu dovtedy hore dokedy bude mat motor vykon to hnat. vezmi si ze ty mas 40kW pri 4750ot. takze v 5800ot bude cca 35kW. ty si myslis ze na zrychlenie auta zo 120-130 a zo 160-170 bude treba rovnaku si tak si na omyle. pochop ze za max vykonom ide sila motora dole. inak uzivatel diamant robil meranie ked mal fabiu 2,0 85kW a on sa dostal na realnych 200km a viac ani tuk. ja ti poviem ze som este nezazil fabiu ktora by nejako letela po dialnici alebo mimo mesto. neviem ci mam smolu ale este nijaka ma nedobehla a nezacala predbiehat a to nejazdim nijako bezohladne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.