Listopad 29, 200618 r Nee mám 1,2 40kW A co máš za kola ? Pokud 14" a nemáš posunutý omezovač, tak je 195km/h+ nesmysl u 6V HTP (12V to dá to vim). Leda mě napadá, že Ti proměřuje tacho jako sviňa Já jel na 13" HTP 6V 180tacho a byl omezovač. Upraveno Listopad 29, 200618 r od Germi123
Listopad 29, 200618 r já mám u 47kW omezovač na 187-190... několikrát jsem jel jen 187 ale jednou mi to ukázalo i 190...
Listopad 29, 200618 r No bylo to na 13' zimákách... A omezovač posunutý nemám...nemám upravenou ŘJ... Čuměl jsem sám že se to takhle rozjelo...a ani jsem to nepouštěl ze skály...a nebylo to z kopce jako je na D1 tady kousek za Prahou jak se jede okolo nějakého toho motorestu...bylo to skoro na rovině.
Listopad 29, 200618 r No bylo to na 13' zimákách... A omezovač posunutý nemám...nemám upravenou ŘJ...Čuměl jsem sám že se to takhle rozjelo...a ani jsem to nepouštěl ze skály...a nebylo to z kopce jako je na D1 tady kousek za Prahou jak se jede okolo nějakého toho motorestu...bylo to skoro na rovině. idem kupit htp!!
Listopad 29, 200618 r Autor já mám u 47kW omezovač na 187-190... několikrát jsem jel jen 187 ale jednou mi to ukázalo i 190... Kurňa kam chodíte na takové rychlosti? Mě to už při 170 plave na silnici že mi dva pruhy nestačí. Pneu 185, geo OK.
Listopad 29, 200618 r 16" 205/45 a ted 195/45(zimáky...) sníženo.... a dobrý silnice jak řiká bylzde... na norm silnici je to o hubu... skáče to a tak... včera jsem musel letět... šlo o život a na norm silnici mimo obec ukazala 170 ale to už byl fakt extrem... jinak jsem letěl 150-160... příště si budu muset vzít rychlejší auto...
Listopad 29, 200618 r hustý byly ty videa označený jako HTP 40kW a zrychlení z 0-100 za 9s Ani nie,vsak to bolo BYldzeho video,tak tomu verim
Listopad 29, 200618 r haha... ale hned mě napadlo že by to htp mohla bejt... vždyt vidíme jen tachometr... terén nevidíme... takže to klidně může bejt z kopce...
Listopad 29, 200618 r hustý byly ty videa označený jako HTP 40kW a zrychlení z 0-100 za 9s ... Upraveno Listopad 29, 200618 r od Germi123
Prosinec 1, 200618 r bemo noi vidis a ty mi nechces verit Bylzde si king konecne niekto ma dvokaz si parada
Prosinec 2, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit..
Prosinec 2, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca.
Prosinec 2, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda
Prosinec 3, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne.
Prosinec 3, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie??
Prosinec 3, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie?? jasne ze otacky stupaju ale nie do nekonecna. pochop ak sa bavime o rovine ziaden dolekopec. tak otacky pojdu dovtedy hore dokedy bude mat motor vykon to hnat. vezmi si ze ty mas 40kW pri 4750ot. takze v 5800ot bude cca 35kW. ty si myslis ze na zrychlenie auta zo 120-130 a zo 160-170 bude treba rovnaku si tak si na omyle. pochop ze za max vykonom ide sila motora dole. inak uzivatel diamant robil meranie ked mal fabiu 2,0 85kW a on sa dostal na realnych 200km a viac ani tuk. ja ti poviem ze som este nezazil fabiu ktora by nejako letela po dialnici alebo mimo mesto. neviem ci mam smolu ale este nijaka ma nedobehla a nezacala predbiehat a to nejazdim nijako bezohladne.
Prosinec 3, 200618 r To je jasná Haťapka..Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list.. Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím. aspoň tachometrových... z kopce...vyndaný sedačky a rezerva a silnější vítr zezadu
Prosinec 3, 200618 r Hmm tak asi uzavřu nějakou sázku...nikdo si tady nemyslí že 200 tacho udělám a já tvrdím že to udělám...příjmám sázky. PS:nebudu prázdný a nepojedu ze skály ani z nějakého velkého kopce...
Prosinec 3, 200618 r Hmm tak asi uzavřu nějakou sázku...nikdo si tady nemyslí že 200 tacho udělám a já tvrdím že to udělám...příjmám sázky.PS:nebudu prázdný a nepojedu ze skály ani z nějakého velkého kopce... ja sa z bylzde stavim ze daaaaaaaaaaa!! Drzim prsty
Prosinec 3, 200618 r Jojo důkaz mám...je tam na fotce nějakých 193km/h +- A to opravdu nebylo maximum co jsem tam měl!!Takže ještě chvíli vás nechám dusit.. som robil prepocet a vyslo mi ze ked pojdes na hrane obmedzovaca tak by 40kW htp malo mat rychlost 189km/h. takze podla tacha to bude cez 190km/h ale toto je realizovatelne iba s kopca. somarina preco by nemohla ist po rovine ??? ja som isiel po rovine 180 a pohoda lenze ja som myslel tych 189km/h realne. aj mne vyslo ze moj 16V by dal realne maximalne 201km/h. lenze nezabudajme ze aj favorit ma myslim max niekde okolo 220km/h vdaka tazkym prevodom a preco nejde tolko lebo vykon motora na to nestaci. a to iste je aj v nasich pripadoch to je ratane na hranici obmedzovaca. motor ti nikdy po rovine nedokaze na 5-ku tocit po obmedzovac nato nema silu a zvlast v pripade 40kW. takze ak prekracujes otacky kde je maximalny vykon tak uz je to len suhra okolnosti co musi hrat v prospech teba aby to islo este viac teda malo silu. ako vieme vo vyssich rychlostiach odpor vzduchu narasta exponencialne. v poriatku ale ked auto dlho roztahuje???ved sa hybu otacky aj rychlost nie?? jasne ze otacky stupaju ale nie do nekonecna. pochop ak sa bavime o rovine ziaden dolekopec. tak otacky pojdu dovtedy hore dokedy bude mat motor vykon to hnat. vezmi si ze ty mas 40kW pri 4750ot. takze v 5800ot bude cca 35kW. ty si myslis ze na zrychlenie auta zo 120-130 a zo 160-170 bude treba rovnaku si tak si na omyle. pochop ze za max vykonom ide sila motora dole. inak uzivatel diamant robil meranie ked mal fabiu 2,0 85kW a on sa dostal na realnych 200km a viac ani tuk. ja ti poviem ze som este nezazil fabiu ktora by nejako letela po dialnici alebo mimo mesto. neviem ci mam smolu ale este nijaka ma nedobehla a nezacala predbiehat a to nejazdim nijako bezohladne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.