kláca Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 souhlasím s Klácou, Martine, nechceš si dát repete se zamknutím? prosim ta este by ho ukamenoval ze mu nici diskusiu kdo by koho kamenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Už jsem byl na 195 a to bylo po 2 km kopci jak blázen.Už prostě nešla. Bylo to maximum. Ale byl jsem v autě sám. Včera jsem to zkusil a nedostal jsem se ani na 180, na stejným kopci. Sám a s velkým protivětrem. Mám to natočený, ale má to asi 600 kb, tak nevím, jak bych Vám to ukázal. Vidis,keby ste boli 4 s plnym kufrom a spotrebou okolo 6litrikov ,tu 200 by sidal aj dokopca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 souhlasím s Klácou, Martine, nechceš si dát repete se zamknutím? prosim ta este by ho ukamenoval ze mu nici diskusiu kdo by koho kamenoval kamenoval by ho Bylzde, uz sa vyjadril ze ak sa to zamkne tak zalozi nove tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Koncime, rikam to naposledy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Koncime, rikam to naposledy.... A je to tu,bozia ruka zasiahne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bemo:ty jsi to asi fakt nepochopil že já mluvil o spotřebě průměrné viď...přečti si někde v manuálu co je aktuální a co je průměrná ok?? houmr:docela by mě zajímalo jestli má combík lepší aerodynamiku...ale docela o tom pochybuju... Martinoslav:klidně to zamkni,ale myslím, že tím vůbec nic nevyřešíš...od toho je forum. Já mám svůj názor a pak jsou tady tací co mi ho nevěří a melou si své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bemo:ty jsi to asi fakt nepochopil že já mluvil o spotřebě průměrné viď...přečti si někde v manuálu co je aktuální a co je průměrná ok?? Neee nepochopil,to vies ,asi sme vsetci spadli z visne a ty si pojedol vsetku mudrost sveta..Tak ma prosim pouc aky je rozdiel medzi okamzitou a priemernou spotrebou..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jenže tohle neni věcná debata!!!!!! kombik má lepší aerodynamiku ještě k tý trubecký hádce tady, taky nevěřim, že by 40kw dala 200km/h to je chujovina, já když to pustim z kopce tak se to rozjede podle tacho na něco málo přes 190km/h(cca 193) a sem na omezovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bylzde... Neprovokuj. O zamykani jsem nikde nerekl ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bylzde... Neprovokuj. O zamykani jsem nikde nerekl ani slovo. Sorry tak jsem se asi sekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jenže tohle neni věcná debata!!!!!!kombik má lepší aerodynamiku ještě k tý trubecký hádce tady, taky nevěřim, že by 40kw dala 200km/h to je chujovina, já když to pustim z kopce tak se to rozjede podle tacho na něco málo přes 190km/h(cca 193) a sem na omezovači souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) jenže tohle neni věcná debata!!!!!!kombik má lepší aerodynamiku ještě k tý trubecký hádce tady, taky nevěřim, že by 40kw dala 200km/h to je chujovina, já když to pustim z kopce tak se to rozjede podle tacho na něco málo přes 190km/h(cca 193) a sem na omezovači já měl na tachu 195 a ještě jsem nebyl v omezovači...Mám fotku na 193km/h +- a mám nějakých 5800ot. +- Čím to že má lepší aero??Myslíš že já za sebou bez zadku tahám větší pytel?? Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: Bylzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 bylzde: Ještě chvíli a nasereš mě. Udělám si čas jen pro tebe, vezmeš to tvoje letadlo a zajedem na dálnici. Klidně na ten kopec v D, kde já udělal 196. Klidně ti zaplatim benzín, abys ses nevymlouval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Koncime, rikam to naposledy.... Bu bu bu bu bu:-)už se perou??????ste jak malý viď Martinkoslave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 bylzde: Ještě chvíli a nasereš mě. Udělám si čas jen pro tebe, vezmeš to tvoje letadlo a zajedem na dálnici. Klidně na ten kopec v D, kde já udělal 196. Klidně ti zaplatim benzín, abys ses nevymlouval. Nechápu proč bych tě měl nas...rat... Prostě jen píšu jaké hodnoty jsem měl... Nevím vůbec v čem máte ten problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jenže tohle neni věcná debata!!!!!!kombik má lepší aerodynamiku ještě k tý trubecký hádce tady, taky nevěřim, že by 40kw dala 200km/h to je chujovina, já když to pustim z kopce tak se to rozjede podle tacho na něco málo přes 190km/h(cca 193) a sem na omezovači dejte pokoj....to nevíte že nejlepší jí ma sedan?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 tak dej důkaz a je to....neeee????a pak se to tu nebude chujovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Mám důkaz zatím jen při těch 193 +-...až bude nějak časík a pojedu tam příště tak zkusím těch 200, pokud teda nebude sníh.:)To bych to mohl jen na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Nechci se míchat do debaty plné emocí, ale patřím mezi HTPčkáře, kteří maximálku nezkouší a tedy nechápu proč se tady tak hádáte. Kdybych chtěl lítat jak prase, tak jsem si koupil dvou litr. Htp není žádný sprinter, ale špatně se s ním nejezdí. Jsem spokojen, když mě ten můj stroj dopraví z bodu A do bodu B za rozumný čas a ještě rozumější spotřebu. Vždy když jedu do Prahy a nebo zpět na Vysočinu a PP hlásí spotřebu do 5,5l, s průměrnou rychlostí 86km/h jsem nadmíru spokojen. Jen jsem zvědav kolik km motůrek snese a jestli s ním kolem 100tkm a více nezačnou problémy. Bylzde: jsi dobrý střelec jestli s tím takle líceš, ale držím ti palce ať tu 200 pokoříš páč to už by byl fakt mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 alan:nemusíš se bát...mám už přes 100tkm a motor je v pohodě...Dost lidí se divý když ho svezu jak to jede...Tak přeju hodně šťastných km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Nechci se míchat do debaty plné emocí, ale patřím mezi HTPčkáře, kteří maximálku nezkouší a tedy nechápu proč se tady tak hádáte. Kdybych chtěl lítat jak prase, tak jsem si koupil dvou litr. Htp není žádný sprinter, ale špatně se s ním nejezdí. Jsem spokojen, když mě ten můj stroj dopraví z bodu A do bodu B za rozumný čas a ještě rozumější spotřebu. Vždy když jedu do Prahy a nebo zpět na Vysočinu a PP hlásí spotřebu do 5,5l, s průměrnou rychlostí 86km/h jsem nadmíru spokojen. Jen jsem zvědav kolik km motůrek snese a jestli s ním kolem 100tkm a více nezačnou problémy. Bylzde: jsi dobrý střelec jestli s tím takle líceš, ale držím ti palce ať tu 200 pokoříš páč to už by byl fakt mazec. no hadají se tu solidně... a jestli to pozoruji dobře tak se tu převážně hádá 1,2 vs 1,4 16V... nevim proč se tu hádaj... je jasné že něco se do těch 200 natlačí něco ne-e... nevim proč se to tu dohaduje... čísla mluví jasně... 1,2 je slabší než 1,4 na tom se shodneme všichni... rozdíl tam bude taky patrný... a že některá 1,2 jede líp než jiná... a třeba líp než 1,4... už se s tím smiřte je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 A tímto bych to uzavřel. Zakopejte válečnou sekeru => nejlepší motor je prostě FABIA a hotovo Každej z nich má svoje (+) a svoje (-), prosím nehádejte se Zažil jsem podobnou roztržku před asi dvěma roky nebo kdy byl ten CzechTek.......v našem herním klanu byl jeden technař kterej se tak zažral do tý situace až jsme se všichni pohádali a on pak odešel. Nechci aby jsme se tady rozhádali, mějte se rádi a užívejte si svých autí Přemýšlejte nad tím co si do svých miláčků pořídíte, co si upravíte a kam o víkendu pojedete.... Já začnu: O víkendu budu píct cukroví, co vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 A tímto bych to uzavřel. Zakopejte válečnou sekeru => nejlepší motor je prostě FABIA a hotovo Každej z nich má svoje (+) a svoje (-), prosím nehádejte se Zažil jsem podobnou roztržku před asi dvěma roky nebo kdy byl ten CzechTek.......v našem herním klanu byl jeden technař kterej se tak zažral do tý situace až jsme se všichni pohádali a on pak odešel. Nechci aby jsme se tady rozhádali, mějte se rádi a užívejte si svých autí Přemýšlejte nad tím co si do svých miláčků pořídíte, co si upravíte a kam o víkendu pojedete.... Já začnu: O víkendu budu píct cukroví, co vy ? stěhovat sklad protože se bude dělat nová výloha... a mladá asi bude taky píct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bylzde: no vidis tak vsetku mudrost si nezjedol. len tak medzi nami na doplnenie tvojich informacii. najlepsiu aerodynamiku ma combi potom sedan a najhorsiu hatchback. a ked budes chcet tak ti aj sucinitele jednotlivych motorizacii napisem aby si veril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 No vidíš...tohle jsem nikdy nestudoval..ale nevím čím to je. Studuju uplne jine veci... Auta mam jen jako jeden z mnoha konicku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.