Michal.prejza Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Dobrý den, moc prosím o radu. Nejde mi dotankovat benzin ( Fabia II ). Zkoušel jsem snad 7 pump, všechny možné polohy a lít i z kanystru ale vždy jen pár decilitrů. Myslím, že mám v nádrži tak čtvrtinu - ukazatel se mi zasekl na plné nádrži a vůbec se nehýbe. Počítadlo dojezdu při jízdě kilometry připočítává namísto odpočítávání. Tlačítko odvzdušnění u hrdla nádrže jsem zkoušel, občas odfoukne ale ani tak tam skoro nic nenatankuji. Nevíte někdo prosím co s tím ? Nebo rovnou servis ? Moc děkuji. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Rekl bych, muzes mit treba i sekly plovak, ale pokud Ti to obcas odfoukne, tak bude plna 😊. Asi si ztratil prehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.prejza Vloženo 10. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Moc děkuji za odpověď. Dá se s plovákem nějak hnout ? Nebo zjistit kolik tam opravdu je paliva ? Omlouvám se, jestli jsou otázky dementní :-) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Plovák je imho přístupný zeshora, odklop zadní sedáky a uvidíš něco jako na obrázku, ta bílá část. To se musí povolit a je to přístupné. Pozor na kabely, otevřený oheň a jiskry. Máš pod sebou x litrů těkavé hořlaviny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Zkusil bych do hrdla strcit treba hadici, nedavno jsem si trochu odsal do sekacky a pokud bude plna, bude mokra. Plovak bych hned neresil, jak se sploucha benzin, tak pri prudsim rozjezdu se to muze uvolnit i samo. Nebo si dej do kufru 5 L a proste jezdi 😊. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.prejza Vloženo 10. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Super, mockrát děkuji. Šlo to krásně, ještě jednou moc díky... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.prejza Vloženo 10. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Hadici jsem také zkoušel. Mockrát děkuji všem za rady a pomoc. Hezký den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 A už ti tedy jde natankovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.prejza Vloženo 10. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Ano, zahýbal jsem s nim z jedné strany na druhou a pri vyndani čerpadla jsem zjistil , ze na suchu nejsem. Po vracení vše Ok. Mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Možná se ti podařilo přečerpat nádrž. Jde to až o 13litrů, když se při čepování nevědomky (i vědomě) stiskne odvzdušňovací ventil. Pak se přes 200km ručka palivoměru nehne z dorazu plné nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.prejza Vloženo 11. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Ano, ted nad tím přemýšlím kde jsem všude tankoval a opravdu jsem musel pretankovat i když jedu jen do cvaknutí. Zajímavý. Každopádně jsem zjistil jak zjistit, kolik mam benzinu a ze jde přetankovat 🙂Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.