paulmack Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Já dávam od počátku 5W-40,nebo i 5W-30 a vše v pohodě,ale jinak si myslí,že na značce nezáleží.Přesto dávam přednost značce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Jak někdo píše: hlavně tam dávat to co splňuje specfikaci... Já zase říkám: papír snese všechno, takže kdejakej noname olej, anebo recyklovanej olej !! to má na sobě taky, ale ti můžu garantovat, že na něm už tu kvalitu poznáš. Na reklamním papíru Prolongu taky píšou že se Škodou Favorit najezdili po ošetření oleje tímto přípravkem a po vypuštění olejové náplně po náročném terénu Krušných hor 100 km a motor se nezadřel. Taky by jste tomu věřili, když to píše výrobce ??? Já teda ani náhodou. Houpat se mnou můžou, ale mlátit o zem, to teda né. Takže moje volba je jistě olej od nějaké známé firmy, kde se dá zakládat na dobrých referencích, a nikdy nebrat oleje třeba od Auto Kelly ty jejich StarLine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.