Thoumes Vloženo 18. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2022 Zdravím, mam O3 2019 1.5 TSI, najeto 20.000km. Nefunkční start-stop systém. Tlačítko reaguje na zapnutí či vypnutí, počítač hlásí start-stop zapnutý nebo vypnutý. Při standardním zapnutém systému a při jízdě zastavím motor se nevypne a počítač zahlásí jen “závada start/stop”. Auto je jinak bez jakýchkoliv problémů a jiné chyby palubní počítač nehlásí. Nemá někdo podobnou zkušenost s příčinou? díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 tohle pise, napriklad, kdyz si vytahnes kablik od proudove sondy na baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 2. leden 2023 Sdílet Vloženo 2. leden 2023 Měl jsem to samé - zajel jsem do servisu a za hodinu bylo vyřešeno. Údajně přetreženyý kabel od nějakého senzoru - víc mi neřekli. Opraveno v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.