bartom Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 JJ výkon je dostatečný. Spíše jsem myslel na spojku popř. automatickou převodovku. V plánu mám je občasné tahání vozíku okolo domu. I tak děkui za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 Jen tak mimochodem, jak tady proběhla diskuze, jak je Kamiq oproti Scale SUV, že je výrazně vyšší a podobně, tak OIII Scout je přesně o 70mm vyšší než základ, Kamiq má stejnou výšku jako ten Scout (je o 60mm vyšší než Scala). Rozdíl mezi OIII a Karoqem už je 142mm, což už je přece jen výrazný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 My na srazu měřili Scalu a Kamiq k rohu předních dveří. Scala 17 cm, Kamiq 20,5cm. Auta stála za sebou, opticky Kamiq tedy o dost vyšší na 17” obě. Ty díry nad koly dělají hodně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Trosku mne prekvapilo, ze Kamiq zvlada vyhybaci manevr lepe nez Scala. Cekal bych to presne naopak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. leden 2023 Sdílet Vloženo 6. leden 2023 Jo, obecně ten podvozek Kamiqu chválí víc než Scalu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.