Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute chalani. Da sa tento novy dizajn budikov pripadne radia formou nejakej aktualizacie v skodovke alebo niekto kto to vie nahrat do auta? Toto je modelovy rok 2022 ja mam 2019. Dakujem

20220912_084039.jpg

20220912_084045.jpg

Ahoj,

nedá, je to kompletně jiný HW

@Krostaa daj se budiky premluvit ze jsou sportline? Mam 2022, ale ne ten design jak na obrazku. 

Upraveno od Deliberator

Na obrázku je ale design obyčejných budíků, ne? V těch designech nových se teda moc nevyznám, takže ani nevím ohledně změny designu. Pokud to nefunguje stejně jako u starších budíků - přes adaptace a "zobrazení trubek", tak netuším 

@Krosta pak vyfotim svoje budiky. Stejnej design co mam ted na mib3 jsem mel na mib2.5 v octavii kdyz jsem je tam v roce 2015 dodelaval... :(

@Deliberator osazení trubek a přepíná se mezi vzhledem 2 a 3 a ještě tam můžeš změnit koncový rozsah tachometru..

To v prvním příspěvku jsou klasické budiky, MC vypadá takto

image.thumb.jpeg.ad8e99026c9494c82cbc9029068c4f77.jpeg

@Martab  Co je MC..?

@Leonekkk to "podsviceni" casti cisel mam udelane, tacho taky, nicmene tady je uplne jiny design. Ja mam neco prehistorickeho.

Upraveno od Deliberator

Monte Carlo

• 2 týdny později...

@Martab ano, mel jsem ten stary design, ted prepnuto na to monte carlo cos poslal jako posledni variantu, nicmene to monte carlo cos posilal predtim je jeste jina... ne?

V 15. 9. 2022 na 22:59, Martab napsal:

To v prvním příspěvku jsou klasické budiky, MC vypadá takto

image.thumb.jpeg.ad8e99026c9494c82cbc9029068c4f77.jpeg

Ano, toto je MC v novych modelových rocích (cca od MR22). To v mém posledním příspěvku je vzhled starých budíků (nový vzhled umí třeba v horním řádku zobrazit čtení značek i hodiny, nebo v budiku zobrazit aktuální i průměrnou spotřebu oproti starému vzhledu).

Mam prave mr2022, ale mam ten stary vzhled MC.  Proto mi to nejak neslo a porad nejde do hlavy...

je to softwarem, nebo je to jiny budik?

Pokud v autě je MIB3, tak už tam musí být nová verze budíků, která pracuje s ETHERNETem. Napadá mě jen to, že je to nějaká dřívější verze, pokud je to auto tedy vyrobené po 6/2021 a je to MR2022. 

Bude existovat určitě nějaká aktualizace, otázkou ale je, zda není nutné mít i novější HW.

@Krosta v aute je MIB3. 
ale budiky jsou "stare". Otazka to jde "aktualizovat", nebo je to nejaky mezimodel... 

• 2 týdny později...

Mám to stejně. MIB3 a starší design budíků.

V 14. 9. 2022 na 18:40, Leonekkk napsal:

@Deliberator osazení trubek a přepíná se mezi vzhledem 2 a 3 a ještě tam můžeš změnit koncový rozsah tachometru..

Mě by spíš přišla vhod změna rozsahu otáčkoměru (2.0TDI 110).

Nevím, kterej blb u škodovky vymyslel cejchování otáčkoměru tak, že špička výkonu (resp. pád výkonové křivky) je opticky už cca v polovině stupnice.....ta druhá půlka otáčkoměru je tam proboha k čemu? U fyzickýho otáčkoměru bych to ještě pochopil (museli by vyrábět jinej otáčkoměr pro každej motor), ale u virtuálního to musí takto udělat opravdu idiot.

Upraveno od hnizdo.1

MIB3, MR23 design budiku je novejsi oproti pred FL verzi. Je to hodne, hodne podobne, ale lisi se to. Zejmena v rozliseni a kruzich ohranicujici prostredek ukazatelu.

Ferda zkousel na budiky dodat doplnkove rychlosti jako jsem mel predtim, bohuzel to uz budiky neumoznuji.

Zmena maximalni rychlosti posune posun o 40km/h z 100km/h na 120km/h, jinak je to beze zmeny (tohle cejchovani je naprosto dementni a vubec ho nepobiram..)

(stara verze)

4CCF93B5-80FE-4C5B-92FF-9BB52299BC7F_1_105_c.thumb.jpeg.23f8bcf85bcd575b473647d12360fd1b.jpeg

(nova verze)

78DA61C7-D856-4D4B-BAC4-CD4CB4DD12B0_1_105_c.thumb.jpeg.1c25080d7f3158dcd3a5a4e37fd50eff.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.