Publikováno Září 21, 20222 r Zdravím, mám problém. Minulý týden jsem nastartovala, ujela cca 500m a při rozjíždění na křižovatce mi chcíplo. Nešlo nastartovat. Odtlačeno - zkoušení startování - nic. Odtáhnuto na tyči. O 2 dny později auto normálně nastartovalo. Bez jakékoli závady na diagnostice. Nyní odjeto cca 50 km a zatím funguje, ale všimla jsem si zápachu spáleniny od zadní pravé části vozidla. EGR měněn v červnu. Palivový filtr čistý. Prosím poraďte co s tím. Mechanici už si s ní neví rady.
Září 21, 20222 r Zavzdušnění palivového systému, překážka tamtéž, porucha elektroniky, v podstatě kterýkoliv konektor čidla, přechodový odpor, třeba i na kontaktu autobaterie atd. Dost pochybuju, že by se cokoli jmenovaného "samo" opravilo. Překážkou jsem myslel parafiny v naftě, ale taková zima minulý týden nebyla - muselo by být pod nulou + špatný stav filtru. Nezbývá nic jiného, než zkoušet napodobit problém, s přítomností dalšího vozidla. Upraveno Září 21, 20222 r od bouchy
Září 28, 20222 r V zadní pravé části vozu máš podávací čerpadlo v nádrži, mohli být nějak zaseknuté a trochu se připálit... Dřív nebo později odejde úplně jestli to bylo skutečně čerpadlo, ale to ti takhle od stolu nikdo neřekne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.