Olis1801 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Zdravím, mám problém. Minulý týden jsem nastartovala, ujela cca 500m a při rozjíždění na křižovatce mi chcíplo. Nešlo nastartovat. Odtlačeno - zkoušení startování - nic. Odtáhnuto na tyči. O 2 dny později auto normálně nastartovalo. Bez jakékoli závady na diagnostice. Nyní odjeto cca 50 km a zatím funguje, ale všimla jsem si zápachu spáleniny od zadní pravé části vozidla. EGR měněn v červnu. Palivový filtr čistý. Prosím poraďte co s tím. Mechanici už si s ní neví rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 (editace) Zavzdušnění palivového systému, překážka tamtéž, porucha elektroniky, v podstatě kterýkoliv konektor čidla, přechodový odpor, třeba i na kontaktu autobaterie atd. Dost pochybuju, že by se cokoli jmenovaného "samo" opravilo. Překážkou jsem myslel parafiny v naftě, ale taková zima minulý týden nebyla - muselo by být pod nulou + špatný stav filtru. Nezbývá nic jiného, než zkoušet napodobit problém, s přítomností dalšího vozidla. Editováno: 21. Září 2022, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 V zadní pravé části vozu máš podávací čerpadlo v nádrži, mohli být nějak zaseknuté a trochu se připálit... Dřív nebo později odejde úplně jestli to bylo skutečně čerpadlo, ale to ti takhle od stolu nikdo neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.