Ondra16V Vloženo 11. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2022 Držte se tématu a netahejte tady hlavové opěrky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 (editace) @Ondra16V no. Radeji nic. Editováno: 12. Listopad 2022, autor: Deliberator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaPCE Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 ahoj lze dodelat i na Octu 3? MR 2017 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Pro octavku plati uplne stejne podminky viz prvni stránka. Tedy obecně lze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 V 3. 11. 2022 na 21:09, OnMiT312 napsal: Dokaze nekdo rici, zda bude mozne dodelat zadni kliky s jednotkou 3Q0 ale s indexem E: Address 05: Acc/Start Auth. (J518) Labels:| 5Q0-959-435.clb Part No SW: 3Q0 959 435 E HW: 3Q0 959 435 E Component: VWKESSYMQB 036 0811 Revision: 00036000 Serial number: 042138xxxx Coding: 032C0C0E03 Shop #: WSC 33361 790 00141 ASAM Dataset: EV_KessyHellaMQBAB 004039 ROD: EV_KessyHellaMQBAB_004_VW37.rod VCID: 3C760C6CB76BA6A696-8068 Pokud ano, jiste do toho pujdu. Moc diky Připojuju se s dotazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Číňan nabízí čtyři kliky s eckovou jednotkou, takže patrně jo. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.aliexpress.com/item/1005005053338495.html&ved=2ahUKEwjMrK-It7P-AhWLRvEDHboxCtgQFnoECDwQAQ&usg=AOvVaw1N_v_cUOdsY9WkAW029nQa Stačilo napsat do googlu číslo jednotky, práce ani ne na 20 vteřin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Hele sokolíku, nech si řeči od cesty. Jestli se chceš řídit tím, co má na fotce číňan, můžeš. Tohle forum mělo ale vždycky trochu jinou úroveň než "patrně jo". 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 @bojler dobrá tak jinak, hned na minulé stránce je příspěvek od leonekkka potvrzující, že to jde. číňan ty sety ve velkém přeprodává, nevyrábí je a index je čitelný jak na fotce tak v názvu artiklu, takže v tomhle případě bych tomu věřil. Ale chápu, že je jednodušší plýtvat cizím časem, než použít google nebo si alespoň přečíst celé vlákno, kord když je takhle krátké... Nechci se hádat ale podle mého skromného odhadu, co se týče úprav na autě bych uvážil jestli termín "sokolík" nepřipadne spíš autorovi. ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 (editace) A pro ostatní, co mají zájem si sami nastudovat, v tomhle článku je zajímavé počtení o 3Q0 a 5Q0 jednotkách, včetně indexů které podporují všechny 4 kliky. https://www.drive2.ru/l/626552853871198376/ Editováno: 18. Duben 2023, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Ano kdo má jednotku 3Q0 tak mu to půjde bez problému… natažení kabelaže,zapojení do jednotky kessy a kodovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Funguje to bezproblému a taky kdo má deaktivaci kessy taky funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 před 21 hodinami, ExecutedDonut napsal: @bojler dobrá tak jinak, hned na minulé stránce je příspěvek od leonekkka potvrzující, že to jde. číňan ty sety ve velkém přeprodává, nevyrábí je a index je čitelný jak na fotce tak v názvu artiklu, takže v tomhle případě bych tomu věřil. Ale chápu, že je jednodušší plýtvat cizím časem, než použít google nebo si alespoň přečíst celé vlákno, kord když je takhle krátké... Nechci se hádat ale podle mého skromného odhadu, co se týče úprav na autě bych uvážil jestli termín "sokolík" nepřipadne spíš autorovi. ;) 1. leonkova příspěvku jsem si nevšiml. evidentně je to velký problém a omlouvám se za způsobené těžkosti. 2. že číňan něco přeprodává a má něco v názvu artiklu (nebo fotce) je sice hezké vodítko, ale nic to na 100% neznamená (už třeba jenom kvůli SW daného dílu) 3. podstatný a zajímavý je odkaz vložený v dalším příspěvku, tzn. na jeho základě si (nejen já) můžu ověřit, že jednotku nemusím měnit ani aktualizovat - je to hodně zajímavý text 4. diskusní forum, kde si uživatelé vyměňují zkušenosti a informace, nebude úplně ideálním prostředí pro člověka, kterého rozčilují dotazy jiných a má potřebu je poučovat o existenci googlu Já jsem si z toho odkazovaného textu odnesl, že potřebuju dokoupit jen kabeláž, kliky a volný čas. Bohužel to vypadá, že pro číňana je mission impossible vybrat si barvu kliky. Ale prosím, neprojel jsem celý Aliexpress, nepoužil jsem google a tak se o tom skoro bojím mluvit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 Vcera jsem cinanovi napsal zda je to stribrna, poslal mi fotku a napsal, je to tato barva. :-)) asi to je stribrna, ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 1 hour ago, bojler said: 4. diskusní forum, kde si uživatelé vyměňují zkušenosti a informace, nebude úplně ideálním prostředí pro člověka, kterého rozčilují dotazy jiných a má potřebu je poučovat o existenci googlu Myslím, že pro dobro nás všech a budoucích návštěvníků by mohlo být každého zájmem udržovat technické sekce bez nerelevantních (není tento případ), duplicitních nebo relativně jednoduše ověřitelných dotazů (beru argument, že teda Číňanovi moc nedůvěřuješ) Na volnou diskuzi máme lampárnu 👍 Kdyz jsem sháněl nejakou dobu zpět kliky, tak jsem na aliexpresu nenarazil, ze by slo objednat barvu na přání. Po pár měsících přišly kliky s tmavě hnědou metlou, v místním servisu jsem se domluvil zda by mi je bez faktury přestříkali na modrou jak by někomu stříkali auto po nehodě. Prý se jim tam příplatkové barvy objevují poměrně málo ale i tak souhlasili. Bohužel v mezidobí do mě někdo nacouval, takže tím někým co se jim tam objevi jsem byl já sám. @Stanson pamatuj že stejné kliky používá jak vw tak i Seat kteří můžou mít odstín stříbrné o kus jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 V technické sekci by se neměly vyskytovat neúplné informace. Odstín stříbrné nemusí mít jen VW nebo Seat, ale i přímo Škoda. Takže spolehnout se na to nedá. V něterých regionech jsou v závislosti na výrobních závodech odlišné barevné palety. Dokonce i jedna modelová řada prodávaná na jednom trhu může mít odlišné barevné odstíny. Příklad: V Rusku vyráběná karosářská varianta má barevný odstín dle VW zvyklostí (a palety), karosářská varianta do Ruska dovážená z CZ závodu má jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Bohuzel i ja uz zazil nejakou pojistnou udalost a moc dobre vim, ze ani ve skodovce nejsou vzdy schopni trefit odstin! Ale pokud je sance 1/10 ze je to stribrna (pokud vubec je) tak si ji radeji koupim nez treba cervenou. S tim odstinem je to samo jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 No ja jsem to myslel spis tak, ze tady se dela stribrna Brilliant a jinde treba Reflex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 22. Duben 2023 Sdílet Vloženo 22. Duben 2023 Pokud nemáte úplně exotickou barvu auta, normálně obvolejte pár vrakovišť nebo inzerátů na bazosi a nejdete kliku v barvě. Já taky našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Chalani, ako sa rozoberu prosim predne klucky? Zena vytrhla spolujazdcovu a nejdu otvarat dvere. Klucka sa neda uplne vytiahnut a ani zatlacit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Ahoj, koukni na přiložené PDF klika.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 23. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2023 Dakujem ti, vyskusam coskoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.