fabia 1.2htp jezdec Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 No to snad ne !!!!!!!! Fakt že jo!!!! Takže jen pojistku novou a už to nezapojovat jak vocas ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Případně o něco málo silnější, ale to by nemusel už utáhnout ten kablík, je dost tenkej na větší příkon. Ideální by byl nataženej kabel s pojistkou ze spínací skříňky z pozice 86s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia 1.2htp jezdec Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 no napojím ten přívodních 12v přímo na baterku. ( kabel v sobě má pojistku 10A červenou ) udajně by to mělo stačit, ale napadlo mě že tam dám raději 20A pojistku do toho kabelu co bude přívod 12V z baterie přímo do wooferu. A na radio mám napojený jen rem a signál a tohle už se mi nestane. Teď sem to trošku podcenil a chtěl mít napájení 12V na radiu kvůli spínání. Jelikož mám z té spínačky strach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Změř si ale klidovej proud při vypnutým rádiu. Když to napojíš přímo na baterku, bez vypínače, tak jí to může docela vybíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamallski Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Zdravím všechny, nevíte prosím jestli půjde zapojit tohle rádio: https://elektro.bazos.cz/inzerat/140286980/autoradio-alpina.php Na tyhle konektory ve fabii? https://ibb.co/L6y1s8h Mockrát díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Nepujde, potrebujes redukci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamallski Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Před hodinou, Petr L. napsal: Nepujde, potrebujes redukci. Ok, takže ty konektory jsou od originálního rádia? Chtěl bych za co nejmenší částku jakékoliv rádio. Je tedy lepší shánět to původní rádio nebo nějakou redukci a neorigo rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 (editace) potrebuješ něco takového, jen se ujisti, že to bude pasovat na konkrétní typ autoradia https://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/nahradni-konektory-k-autoradiim/iso-konektor-alpine-16-pin-starsi-rady-cda-cde-cva-cdm--113cz Editováno: 13. Září 2021, autor: Petr L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monticek2904 Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Zdravím, po delším stání se mi vybije baterie. Po různém hledání na forech jsem se zkusil podívat na zapojení rádia a nějak to nesedí s žádným schématem, co jsem našel. Můžete mi někdo prosím pomoci, pokud to z fotek vůbec lze? Hlavně nechápu, proč tam kde mají být 4 kabely a řeší se napájení jich mám 8 a naopak kde mají být repro, mám jen 4 kabely. A barvy jsou taky nějaké divné. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 (editace) Na tom zapojení nevidím nic zvláštního a ani si nemyslím že by se v něm někdo někdy vrtal, repro máš očividně jenom přední, a napájecí ISO mívají fabie obsazený celý. Každopádně schéma tady :) 1- propojení GALA 2- příprava pro telefon 3- K-line (diagnostika) 4- Spínané + 5- Stálé + 6- Podsvícení 7- Stálé + 8- Ukostření Editováno: 28. Září 2022, autor: filllli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monticek2904 Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Aha, o tom napájecím ISO jsem nevěděl, na nákresech jsou nakreslené jen ty 4. Pak tedy vybíjení baterie s tím nesouvisí, nebo by mělo stačit přerušit kabel, aby radio nefungovalo bez zapnutého klíčku, jak se všeobecně na foru doporučuje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Potom ale zase rádio nebude držet paměť, no to už je na vlastním zvážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.