Přejít na obsah

Jak tam dostat radio??

Doporučené příspěvky

Poraďte někdo, potřebuju do Fabie dát neoriginální radio, vše mám zapojené, hraje jak má, ale jak tam dostat všechny ty kabely a krabičky, co z něj koukaj/ krabička na odrušeni, fantomová odbočka, Iso konektor, 8 výstupů na nějake externí repráky,koax/rád bych zachoval ten odkládací prostor pod radiem/schránku/, dostanu se k radiu nějak zezadu, abych ty kabely nějak srovnal?Jak to tam prostě dostat???

Mám Fabku 1.4 55kW, MR 2002, hatchback

Původně jsem tam měl starej Blaupunkt z toho šel jen iso konektor a anténa, to tam nacpat šlo...Ted tam chci dát Roadstar CD 802 MP3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mongoose: popravde receno jinak nez ze si s tim budes chvili hrat, tak to tam nedostanes... Ja jsem kabely zpaskoval jako pevny celek jsem vtesnal do sterbiny za radiem vlevo vzhuru... kdyz je to zpaskovane, tak se mi s tim mnohem lip manipulovalo... drzim palce... ;)

Odkaz ke komentáři

Taky jsem s tim trochu bojoval, pak jsem odšrouboval cely ten ten panel přistrojovky, trochu ho odchylil a vzadu kabely navedl spravnym směrem. Vzadu za radiem je totiž takový plastovy bazmek ke kteremu se da radio přišroubovat a o něj se mi všechny kabely přičily. Už jsem taky viděl u někoho že ten plast v zadu vyhodili aby bylo více místa.

Odkaz ke komentáři

Chlapáci, díky za morální podporu ;) , podařilo se mi to tam dostat, nic jsem neoddělával, ty kabely a krabičky jsem vtěsnal jakoby doleva vedle a za rádio, dá se to, ale na první pohled to vypadalo jak záhada hlavolamu, antenu jsem nacpal doprava, jen ten plastovej vyplňovací rámeček, jsem nusel dole odříznout jinak bych tam nedostal tu schránku, ale vypadá to obstojně. Prostě se musím pochválit, nebylo to tak zlé jak to vypadalo 5 minut práce...

post-22-1165134502.jpg

Odkaz ke komentáři

Nevím jak vy,ale já jsem si dal rádio do spodní přihrádky.Přijde mi to o 100% praktičtější než na hoře.Při jíjzdě mam ruku na šalpáce a jen natáhnu prst a mačkám předvolby.A ti co to maj nahoře tak musí zvedat celou ruku a podívat se na ni .A kabely jsem vměstnal do díry vzadu do prava.Určitě bych nikdy žádnej plast co je vzadu nedával pryč kvůli možnému rachtání a vrzání.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
Nevím jak vy,ale já jsem si dal rádio do spodní přihrádky.Přijde mi to o 100% praktičtější než na hoře.Při jíjzdě mam ruku na šalpáce a jen natáhnu prst a mačkám předvolby.A ti co to maj nahoře tak musí zvedat celou ruku a podívat se na ni .A kabely jsem vměstnal do díry vzadu do prava.Určitě bych nikdy žádnej plast co je vzadu nedával pryč kvůli možnému rachtání a vrzání.

má pravdu je to pohodlnější ale nakonec sem si instaloval multifunkční ovladač k ručáku takže velká paráda :p jo tohle má sony vychytaný

post-22-1167595087.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...