Mongoose Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Poraďte někdo, potřebuju do Fabie dát neoriginální radio, vše mám zapojené, hraje jak má, ale jak tam dostat všechny ty kabely a krabičky, co z něj koukaj/ krabička na odrušeni, fantomová odbočka, Iso konektor, 8 výstupů na nějake externí repráky,koax/rád bych zachoval ten odkládací prostor pod radiem/schránku/, dostanu se k radiu nějak zezadu, abych ty kabely nějak srovnal?Jak to tam prostě dostat??? Mám Fabku 1.4 55kW, MR 2002, hatchback Původně jsem tam měl starej Blaupunkt z toho šel jen iso konektor a anténa, to tam nacpat šlo...Ted tam chci dát Roadstar CD 802 MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Mongoose: popravde receno jinak nez ze si s tim budes chvili hrat, tak to tam nedostanes... Ja jsem kabely zpaskoval jako pevny celek jsem vtesnal do sterbiny za radiem vlevo vzhuru... kdyz je to zpaskovane, tak se mi s tim mnohem lip manipulovalo... drzim palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 2. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Budu se s tím muset nějak poprat , místa tam moc neni, snad to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Taky jsem s tim trochu bojoval, pak jsem odšrouboval cely ten ten panel přistrojovky, trochu ho odchylil a vzadu kabely navedl spravnym směrem. Vzadu za radiem je totiž takový plastovy bazmek ke kteremu se da radio přišroubovat a o něj se mi všechny kabely přičily. Už jsem taky viděl u někoho že ten plast v zadu vyhodili aby bylo více místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Jsem nějakej skeptickej, těch kabelu je moc, zkusim to oddělat, a ten plast vyndat jinak to tam asi nedostanu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 presne tak jak pise brunoos... jen s tim rozdilem, ze ja jsem to neoddelaval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Chlapáci, díky za morální podporu , podařilo se mi to tam dostat, nic jsem neoddělával, ty kabely a krabičky jsem vtěsnal jakoby doleva vedle a za rádio, dá se to, ale na první pohled to vypadalo jak záhada hlavolamu, antenu jsem nacpal doprava, jen ten plastovej vyplňovací rámeček, jsem nusel dole odříznout jinak bych tam nedostal tu schránku, ale vypadá to obstojně. Prostě se musím pochválit, nebylo to tak zlé jak to vypadalo 5 minut práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.krizovka Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Nevím jak vy,ale já jsem si dal rádio do spodní přihrádky.Přijde mi to o 100% praktičtější než na hoře.Při jíjzdě mam ruku na šalpáce a jen natáhnu prst a mačkám předvolby.A ti co to maj nahoře tak musí zvedat celou ruku a podívat se na ni .A kabely jsem vměstnal do díry vzadu do prava.Určitě bych nikdy žádnej plast co je vzadu nedával pryč kvůli možnému rachtání a vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Mongoose: Nemáš to rádio nejak nízko? Hore ako je tá krycia lištička sa mi zdá, že máš veľkú medzeru - kvôli tomu si potom asi aj musel orezávať tú schránku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Tak at dlouho av aute vydrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Igor: Ten rámeček trochu vůli má, je to tím , že nemá tu spodní část, ale rádio se ani nehne, příště se budu snažit ho tam dát celej třeba už budu vědět jak, ale jinak to vypadá dobře, jsem spokojenej, rádio jsem nahoru tlačil, ale víc to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Igor: Mimochodem, ty tvoje stránky decoderů, to je super věc!!!Jsi prostě třída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Nevím jak vy,ale já jsem si dal rádio do spodní přihrádky.Přijde mi to o 100% praktičtější než na hoře.Při jíjzdě mam ruku na šalpáce a jen natáhnu prst a mačkám předvolby.A ti co to maj nahoře tak musí zvedat celou ruku a podívat se na ni .A kabely jsem vměstnal do díry vzadu do prava.Určitě bych nikdy žádnej plast co je vzadu nedával pryč kvůli možnému rachtání a vrzání. má pravdu je to pohodlnější ale nakonec sem si instaloval multifunkční ovladač k ručáku takže velká paráda jo tohle má sony vychytaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.