056152 Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Zdravím všechny ve spolek. Při pátku jsem se chytil mytí auta. Mám stříbrnou metalízou a auto totálně posrané od much a nejde to umýt autošamponem ani za nic. Totálně jsem nasr.... a jdu na jedno. Nemáte někdo nějaký recept co s tím. Rady typu prodat auto. Mi už poradili i u nás v hospodě. Jinak všem hezký víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Na jiných stejné barvy to vídáš taky? Je otázka, jestli je to od much. No, nějakou agresivnější/kyselejší chemii, já na hmyzáky používám https://www.detailingshop.cz/valetpro-bug-remover-500ml-odstranovac-hmyzu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Zaujimave.... kapotu (zda sa mi, ze ta je zvacsnena na obrazku) som posranu od much nikdy nemal. Takze aka je istota, ze to je od much?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 Proč ne, už jsem viděl posrané auto od much. Není to nic nereálného. Zkrátka auto parkuje u menšího hospodářství kde je větší výskyt much normální a tenhle výsledek je na světě hned. Nebylo to moje auto, ale abych s tím mohl jet a nestydět se, tak jsem to prohnal dvakrát myčkou. Nebylo to stoprocentní, ale mně to tenkrát stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.