Publikováno Říjen 7, 20222 r Zdravím všechny ve spolek. Při pátku jsem se chytil mytí auta. Mám stříbrnou metalízou a auto totálně posrané od much a nejde to umýt autošamponem ani za nic. Totálně jsem nasr.... a jdu na jedno. Nemáte někdo nějaký recept co s tím. Rady typu prodat auto. Mi už poradili i u nás v hospodě. Jinak všem hezký víkend.
Říjen 7, 20222 r Na jiných stejné barvy to vídáš taky? Je otázka, jestli je to od much. No, nějakou agresivnější/kyselejší chemii, já na hmyzáky používám https://www.detailingshop.cz/valetpro-bug-remover-500ml-odstranovac-hmyzu/
Říjen 7, 20222 r Zaujimave.... kapotu (zda sa mi, ze ta je zvacsnena na obrazku) som posranu od much nikdy nemal. Takze aka je istota, ze to je od much??
Říjen 30, 20222 r Proč ne, už jsem viděl posrané auto od much. Není to nic nereálného. Zkrátka auto parkuje u menšího hospodářství kde je větší výskyt much normální a tenhle výsledek je na světě hned. Nebylo to moje auto, ale abych s tím mohl jet a nestydět se, tak jsem to prohnal dvakrát myčkou. Nebylo to stoprocentní, ale mně to tenkrát stačilo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.