danhal Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 ahojte, kamarat si menil faceliftove zadne svetla za tuningove a faceliftove mi podaroval, avsak bez drziakov ziaroviek, teraz som si precital ze to nepasuje, pretoze je tam pet ziaroviek a na drziaku facelift svetiel su len 4, da sa ten drziak ziaroviek kupit ako zvlast ND, alebo sa to predava iba so svetlami, popripade kde by som to zohnal, dakujem! danhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Tak jsem taky vyměnil díky Cosbymu lampy, včera dorazily poštou a dnes v poledne je výsledek takovýto. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Tak jsem taky vyměnil díky Cosbymu lampy, včera dorazily poštou a dnes v poledne je výsledek takovýto. Honza moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Tak jsem taky vyměnil díky Cosbymu lampy, včera dorazily poštou a dnes v poledne je výsledek takovýto. Honza moc pěkné Samozřejmě i díky tobě za perfektní návodna předělávku.Taky jsem zařízl spodek lišt. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 jsem rád, že návod pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epicop Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak jsem včera měnil zadní lampy za facelift, probíhalo to celkem v pohodě až na ty lišty pod světlama. Měl jsem koupený nový ty užší, musel jsem je nalakovat, to bylo v pohodě. Horší bylo napasování, protože ty horní 3 úchyty vůbec nepasovaly, takže jsem je musel odříznou, protože překážely. Taky jsem musel odříznou ten prostřední úchyt spodní. Pak bylo nutný částečně seříznout spodního plastu vycházejícího z nárazníku pod světlem, aby se tam lišty dobře vešly. Pak jsem ještě musel improvizovat, protože pouze na dvou úchytech ta lišta nahoře nedržela a odstávala, tak jsem jí kvalitně přilepil k tomu spodnímu plastu od nárazníku a výsledek je OK. Akorát jsem myslel, že ta lišta bude normálně pasovat. Každopádně spokojenost, zezadu je to úplně jiný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Tak jsem včera měnil zadní lampy za facelift, probíhalo to celkem v pohodě až na ty lišty pod světlama. Měl jsem koupený nový ty užší, musel jsem je nalakovat, to bylo v pohodě. Horší bylo napasování, protože ty horní 3 úchyty vůbec nepasovaly, takže jsem je musel odříznou, protože překážely. Taky jsem musel odříznou ten prostřední úchyt spodní. Pak bylo nutný částečně seříznout spodního plastu vycházejícího z nárazníku pod světlem, aby se tam lišty dobře vešly. Pak jsem ještě musel improvizovat, protože pouze na dvou úchytech ta lišta nahoře nedržela a odstávala, tak jsem jí kvalitně přilepil k tomu spodnímu plastu od nárazníku a výsledek je OK. Akorát jsem myslel, že ta lišta bude normálně pasovat. Každopádně spokojenost, zezadu je to úplně jiný auto Když dáváš face světla na předface nárazník, tak je potřeba do nárazníku vyřezat takovej profil a potom už to sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Samozřejmě, přesně jak píše stihacka, všechno je v návodu na začátku tohoto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igorxx Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Zdarec, tak sem taky prehodil svetla, bohuzel mi ted kazdy blika, protoze mi vzadu sviti leva mlhovka pri zapnutych normalnich svetlech, nestalo se to nekomu taky? Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zdarec, tak sem taky prehodil svetla, bohuzel mi ted kazdy blika, protoze mi vzadu sviti leva mlhovka pri zapnutych normalnich svetlech, nestalo se to nekomu taky?Dik za odpoved http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...6525&st=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Zdarec, tak sem taky prehodil svetla, bohuzel mi ted kazdy blika, protoze mi vzadu sviti leva mlhovka pri zapnutych normalnich svetlech, nestalo se to nekomu taky?Dik za odpoved Tam musíš dát správnou dvouvláknovou žárovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Už nikdo nepředělává zadní světla na starší Octavii na facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Už nikdo nepředělává zadní světla na starší Octavii na facelift? Asi už maj všichni hotovo!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Asi už maj všichni hotovo!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Heč já nee , ale plánuji, že přes léto si ty světla taky předělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzalik Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Lidičky, já mám 1,6 74kW nicméně ročník 97. Myslíte si, že i mně půjdou faceliftové zadní lampy? A nějak jsem nepostřehl, kdo že je tu na fóru nabízí... případně, kde jinde je sehnat... Předem díky a omlouvám se za tupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Lidičky, já mám 1,6 74kW nicméně ročník 97. Myslíte si, že i mně půjdou faceliftové zadní lampy? A nějak jsem nepostřehl, kdo že je tu na fóru nabízí... případně, kde jinde je sehnat... Předem díky a omlouvám se za tupost. Půjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzalik Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Půjdou Skvělá zpráva :-) Teď ještě sehant někoho se šikovnýma rukama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Skvělá zpráva :-) Teď ještě sehant někoho se šikovnýma rukama :-) No Problema!!!!! Rád vypomůžu! Já měl světla nová z vrakoviště, ještě zabalená v obalu, za 1000,- jedno, jenže to vrakoviště v Libni už není, jsou někde v Dubči, a neberou mi telefon! No zkus to někde se poptat a domluvíme se na montáži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak jsem si je udelal taky... Akorat jsem peknej debil, samozrejme jsem si spatne precetl ten navod. Seriznul jsem ty listicky a pak jsem se divil jaktoze mi nepasuji na ten naraznik... Tak jsem nevedel co s tim a skoncilo to tak, ze jsm (blbec) urval ty horni uchyty... Pak jsem se vratil domu, precetl si to jeste jednou a zacal se chytat za hlavu Husty vsak je, ze jsem nejak silou tam narval ty svetla, takze uz sice bez tech listicek, ale vypadalo to fakt lepe. Takze dalsi den jsem zas jel do toho vrakace, kdyz uz jsem tam byl, strelil jsem jim svoje stare svetla za 200kc obe a za 100kc si koupil nove listicky (samozrejme kazda v jine barve) to zbyle kilko jsem mel akorat na naftu ) 450 me stala barva a lak, nastrikal jsem je, pak jsem trochu improvizoval a zacal rezat. Mno musim se priznat, ze tam jsem udelal dalsi chybu, misto listy jsem si uriznul prst , jeste ze tam byla mlada, takze hura na pohotovost, 1 steh ) No a pak na dalsi den po tom co jsem se desne opil aby to moc nebolelo jsem to dodelal. Ale stalo to za to... Auti vypada pekne, ted uz jen cekam na nove gumy na moje 17 kola co uz cekaji v garazi, nazout, predelat predek na face lift s RS naraznikem a hura do sveta )) Mimochodem ty svetla na vrakaci staly 750 kazde, sice prej pouzite, ale kdyz mi ukazoval nove, tak se musim priznat, ze jsem nevidel zadnej rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) Ty jsi ale šikula! Tak hodně štěstí s předěláváním předku! Editováno: 23. Únor 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak jsem si je udelal taky... Akorat jsem peknej debil, samozrejme jsem si spatne precetl ten navod. Seriznul jsem ty listicky a pak jsem se divil jaktoze mi nepasuji na ten naraznik... Tak jsem nevedel co s tim a skoncilo to tak, ze jsm (blbec) urval ty horni uchyty... Pak jsem se vratil domu, precetl si to jeste jednou a zacal se chytat za hlavu Husty vsak je, ze jsem nejak silou tam narval ty svetla, takze uz sice bez tech listicek, ale vypadalo to fakt lepe. Takze dalsi den jsem zas jel do toho vrakace, kdyz uz jsem tam byl, strelil jsem jim svoje stare svetla za 200kc obe a za 100kc si koupil nove listicky (samozrejme kazda v jine barve) to zbyle kilko jsem mel akorat na naftu ) 450 me stala barva a lak, nastrikal jsem je, pak jsem trochu improvizoval a zacal rezat. Mno musim se priznat, ze tam jsem udelal dalsi chybu, misto listy jsem si uriznul prst , jeste ze tam byla mlada, takze hura na pohotovost, 1 steh ) No a pak na dalsi den po tom co jsem se desne opil aby to moc nebolelo jsem to dodelal. Ale stalo to za to... Auti vypada pekne, ted uz jen cekam na nove gumy na moje 17 kola co uz cekaji v garazi, nazout, predelat predek na face lift s RS naraznikem a hura do sveta )) Mimochodem ty svetla na vrakaci staly 750 kazde, sice prej pouzite, ale kdyz mi ukazoval nove, tak se musim priznat, ze jsem nevidel zadnej rozdil člověče když se daří tak se daří, co?! Tak ale hlavně že máš hotovo a vládne spokojenost. Škoda, že návod nepomohl hned napoprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Lidičky, já mám 1,6 74kW nicméně ročník 97. Myslíte si, že i mně půjdou faceliftové zadní lampy? A nějak jsem nepostřehl, kdo že je tu na fóru nabízí... případně, kde jinde je sehnat... Předem díky a omlouvám se za tupost. Samozřejmě, že ti tam půjdou a celý návod s tím co potřebuješ a co musíš změnit je na začátku tohoto tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A cena ÚPLNĚ NOVÝCH LAMP NA FACELIFT 850 Kč/ks.. Já je ještě kupoval na vrakovišti za 900,- No to byla smůla... Kdybych ještě chvilku počkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A cena ÚPLNĚ NOVÝCH LAMP NA FACELIFT 850 Kč/ks..Já je ještě kupoval na vrakovišti za 900,- No to byla smůla... Kdybych ještě chvilku počkal Kde se ty úplně nový lampy za těch 850 Kč dají sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.