Chipsik. Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 16" tam vojdu nie su vacsie brzdy na RS-ke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 16" ET 45, alebo ET50 tam určite vôjdu ;-) Odporúčal by som ti Dezent RE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 16" ET 45, alebo ET50 tam určite vôjdu ;-) Odporúčal by som ti Dezent RE Čau, mám Rsku v benzínu r.v. 10/2009 a řešil jsem podobné dilema. Udělal jsem to jednoduše, originál 18" NEPTUNE s letníma gumam z výroby jsem nechal na léto a na zimu pořídil origoš ZENITHy 17" a gumy 225/45 R17 (letní jsou 225/40 R18) a je to na pohodu. V zimě jsem nemél problém, auto bylo ovladatelný v pohodě, podvozkově v pohodě (vcelku pohodlný, tvrdost tak akorát). 16" bude možná nepatrně měkčí a pohodlnější, ale na RS vypadají příšerně, nehledě na možnost, že bys osadil auto plecháčema, to už by bylo vůbec šílený. Měj se a ať kára slouží (já jsem nadmíru spokojenej, ťuk ťuk na dřevo Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutyn Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Ahoj kluci a holky :-) nevíte někdo vlezou se na OII RS kombi 15" kola??? Musím koupit na zimu. Spíš sem rozhodlej pro 16" ale chci znát všechny možný možnosti :-) Nevím jestli jsou u RS vetší kotouče pač na "normální" octavii jdou dát 15ky. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 na OIIRS 15" nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Dokonca by na RS nemali ísť ani 16" elektróny 6,5J podľa TP (hoci sa tam asi vlezú), ale smú sa tam obuť iba 16" plecháče šírky 6J. Pravdepodobne ide o chladenie bŕzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 (editace) Zdravim, taky jsem minulý týden řešil tento problém a už mám vyřešeno koupil jsem alu disky speedline 16" a k tomu pneu goodyear ultragrip 8, 16" jsem na zimu volil kvůli tomu že vyšší profil je na zimu jednoznačně lepší díry, zapadaný obrubníky apod. a šířka pneu jak je známo v zimě čím užší tím lepší. Ještě k tomu že na RS vypadají 16 strašně nebo co to tady někdo psal...... Nemyslím si záleží co si kdo zvolí... jako že 18 vypadají líp tak o tom ani potom to je jasný. Ale jak řikám výhody 16" mají jasně navrch před nevýhodama Editováno: 17. Listopad 2011, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirzi - R1 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Ahoj, přemýšlím jaký kola dát na moji OCR II RS face combi na zimu... 18" si myslím že jsou na zimu zbytečné na ty díry, tak uvažuji o 17" zenith... Hoďte sem nějaké inspirace na čem jezdíte se svou RS v zimě... Díky za každý váš příspěvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 18" si myslím že jsou na zimu zbytečné na ty díry Bohužel jsou díry i v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Originály ze škoda shopu 17" (myslím, že flash?). Jediné, na které dle TP můžeš obout 205/50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Vlákna jsem sloučil. Jirzi-R1 příště napřed hledej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 ja dal na zimu 16 plechy vypada ta RS jak chuderka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirzi - R1 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Originály ze škoda shopu 17" (myslím, že flash?). Jediné, na které dle TP můžeš obout 205/50 Nemohl bys sem hodit fotku, jak vypadají na autě? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 takto po přezutí. Oproti původní černé to už není velká díra v podběhu a vypadaj docela ok, ale jsou hodně utopený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Konečně to vypadá k světu. Ty černé to zabíjí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 z dálky s Tebou i souhlasím, z blízka se mi to líbí. Jinak mě se líbí bílej lak, ale k bílému autu...no nevím, ale to už je trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Tak to by byla ta nejlepší kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Zdravím,chci si koupit alu kola na zimu. Mám na vyber značky Borbet, AEZ, Dezent. Ma nekdo zkusenosti jak to je s kvalitou? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.