Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

16" tam vojdu nie su vacsie brzdy na RS-ke ?

16" ET 45, alebo ET50 tam určite vôjdu ;-)

Odporúčal by som ti Dezent RE :D

16" ET 45, alebo ET50 tam určite vôjdu ;-)

Odporúčal by som ti Dezent RE :D

Čau, mám Rsku v benzínu r.v. 10/2009 a řešil jsem podobné dilema. Udělal jsem to jednoduše, originál 18" NEPTUNE s letníma gumam z výroby jsem nechal na léto a na zimu pořídil origoš ZENITHy 17" a gumy 225/45 R17 (letní jsou 225/40 R18) a je to na pohodu. V zimě jsem nemél problém, auto bylo ovladatelný v pohodě, podvozkově v pohodě (vcelku pohodlný, tvrdost tak akorát).

16" bude možná nepatrně měkčí a pohodlnější, ale na RS vypadají příšerně, nehledě na možnost, že bys osadil auto plecháčema, to už by bylo vůbec šílený.

Měj se a ať kára slouží (já jsem nadmíru spokojenej, ťuk ťuk na dřevo :)

Zdarec

• 2 týdny později...

Ahoj kluci a holky :-)

nevíte někdo vlezou se na OII RS kombi 15" kola???

Musím koupit na zimu. Spíš sem rozhodlej pro 16" ale chci znát všechny možný možnosti :-)

Nevím jestli jsou u RS vetší kotouče pač na "normální" octavii jdou dát 15ky.

Díky za rady.

na OIIRS 15" nelze

• 1 rok později...

Dokonca by na RS nemali ísť ani 16" elektróny 6,5J podľa TP (hoci sa tam asi vlezú), ale smú sa tam obuť iba 16" plecháče šírky 6J. Pravdepodobne ide o chladenie bŕzd.

Zdravim, taky jsem minulý týden řešil tento problém a už mám vyřešeno koupil jsem alu disky speedline 16" a k tomu pneu goodyear ultragrip 8, 16" jsem na zimu volil kvůli tomu že vyšší profil je na zimu jednoznačně lepší díry, zapadaný obrubníky apod. a šířka pneu jak je známo v zimě čím užší tím lepší. Ještě k tomu že na RS vypadají 16 strašně nebo co to tady někdo psal...... Nemyslím si záleží co si kdo zvolí... jako že 18 vypadají líp tak o tom ani potom to je jasný. Ale jak řikám výhody 16" mají jasně navrch před nevýhodama

Upraveno od headerTDI

• 1 rok později...

Ahoj, přemýšlím jaký kola dát na moji OCR II RS face combi na zimu... 18" si myslím že jsou na zimu zbytečné na ty díry, tak uvažuji o 17" zenith... Hoďte sem nějaké inspirace na čem jezdíte se svou RS v zimě... Díky za každý váš příspěvek...

18" si myslím že jsou na zimu zbytečné na ty díry

Bohužel jsou díry i v létě.

Originály ze škoda shopu 17" (myslím, že flash?). Jediné, na které dle TP můžeš obout 205/50

ja dal na zimu 16 plechy  vypada ta  RS jak chuderka

Originály ze škoda shopu 17" (myslím, že flash?). Jediné, na které dle TP můžeš obout 205/50

Nemohl bys sem hodit fotku, jak vypadají na autě? díky :D

post-157-0-11080700-1384613320_thumb.jpg

takto po přezutí. Oproti původní černé to už není velká díra v podběhu a vypadaj docela ok, ale jsou hodně utopený

Konečně to vypadá k světu. Ty černé to zabíjí.

z dálky s Tebou i souhlasím, z blízka se mi to líbí. Jinak mě se líbí bílej lak, ale k bílému autu...no nevím, ale to už je trochu OT :D

Tak to by byla ta nejlepší kombinace. 

• 8 let později...

Zdravím,chci si koupit alu kola na zimu. Mám na vyber značky Borbet, AEZ, Dezent. Ma nekdo zkusenosti jak to je s kvalitou? Diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.