pachop Vloženo 3. Prosinec 2006 Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj, neznáte n ěkdo nejakou firmu, která namontuje nové rádio jvc do octávky? Nejlépe někde na praze 4. díky za radu Citovat
Davon Vloženo 3. Prosinec 2006 Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj, neznáte n ěkdo nejakou firmu, která namontuje nové rádio jvc do octávky? Nejlépe někde na praze 4. díky za radu ME montoval jednou takovej sikovnej chlapik v rodinym domku na Libusi, zkusim ti hodit mapu, ale je to vazne hooodne dlouho, chtelo by to checknout zda jeste funguje. Jinak jsem byl tez spokojeny s AUTORADIA v Karline, Pobrezni ulice. JE to tady, delali mi tam drive radio a zadni bedny... Co se mapy tyce, je to jedna z tech ulic vyznacenych cervene. Anebo toto: http://www.zabezpecauto.cz/autohifi.htm Citovat
Mil4n Vloženo 7. Prosinec 2006 Vloženo 7. Prosinec 2006 Kdybys nesehnal a chtel sis udela vylet cca 45km na zapad od Prahy, tak se taky da :-) Citovat
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 bydlim kousek od kobyliskyho namesti. napis mi soukromou zpravu co potrebujes a uvidime co se da delati Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.