jey-r Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 a máš aj maxi-dot? lebo neviem, ci by mi ho len tak vymenili, ked im poviem, že občas nenabehne zvuk, zas by na mna kukali jak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Mam maxidot. No na me taky koukali, ale protoze to meli v "obezniku" tak to vymenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 mam radio Dance a při přehrávání mp3 z cd mě lehce skáčou písničky nemá s tím někdo zkušenosti? vypálil jsem to vícekrát na jiné cd či v jiném programu a porad nic.V počítači mi to hraje v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 záleží od bitratu mp3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Fakt neviem poradit...snad to bude ten bitrate. Ja nemam s Dance absolutne ziadne problemy...ani senzory neblbnu...musim zaklopkat na drevo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědekpmr Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Mám autoradio Dance a dnes se mi stalo, že po nastartování se sice rozsvítil displej, ale zvuk žádný. Přepínal jsem stanice, pouštěl CD, přidával hlasitost, na displeji se vše zopbrazovalo správně, ale zvuk žádný, absolutní ticho. Až když jsem zastavil a vypnul motor, zkusil jsem znovu zapnout radio a už to šlo. Po nastartování to také šlo. Stalo se Vám někomu něco podobného? Nevite čím by to mohlo být? Možná nějaká tepelná či proudová ochrana zesilovače, ale to bych očekával, že to na displeji něco napíše. V autě bylo 35 st.C, myslím že výhledově tam může být ještě víc. Mám podobnou zkušenost. Maxidot a přehřátí můžeme vynechat. Mne se to stalo v zimě a maxidot nemám. Zkoušel jsem rádio vypínat a zapínat, přelaďovat pouštět CD. Na displeji vše chodilo jak má, jen jsem najednou ohluchl . Už jsem plánoval cestu do servisu. Poté co jsem zastavil a vypnul motor, rádio po zapnutí začalo hrát. Pokud se to nebude nadměrně opakovat, budu to uplatňovat až při pravidelné garančce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak jsem měnil bitrate a nic. Nevíte jaký bitrate je optimální.Asi to vapadá že pojedu do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 tak jsem měnil bitrate a nic. Nevíte jaký bitrate je optimální.Asi to vapadá že pojedu do servisu Bitratem to asi nebude, já přehrávám mp3 s různým bitratem z cd-rwček a nikdy žádný problém. Bez problému mi to přehrává i ze starého cdčka se kterým mají "unavené" pc mechaniky problémy....Že by dneska vyráběli rádio, které by si nedokázalo poradit s jakýmkoli mp3 bitratem se mi nezdá. Spíš bych to viděl na špatnou cd mechaniku v radiu. Jeď do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 tak dneska jsem tam byl jsem objednanej za týden tak jsem zvědavej co řeknou.Taky si myslim že bude chyba v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 je to mozne...mozno chyba v nastaveni lasera a mozno len spina na nom. Ale nech ti to prezru...lebo v kazdom pripade by s tym problemy byt nemali ako mas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Mam novu octaviu a v nom original radio a tiez v novom roomstry budem mat original radio nie som spokojny s kvalitou primu signalu:Vo fabii mam kenwooda a ten ide ako das.Da sa tam dat dajaky zosilnovac aby sa to zlepsilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Konecne som sa dostal aj k podrobnejsej skuske radia/CD/MP3 Dance v Roomstri. Radio pouzivat vlastne skoro vzdy, funguje O.K., vypadky signalu su na tych istych miestach, ako mi predtym vypadavalo SONY, Kenwood a Orava. Vytiahol som najstarsie CD s MP3 ake mam - ma uz 10 rokov. CD uz bolo dost poskriabane, ale nacitane bolo O.K. hudba hrala bez problemov. Takze zatial s radiom uplna spokojnost. Najprv som chcel nieco ine, neorigo, ale ked mi predajca zacal hovorit, co vsetko potrebujem dokupit a zistil som, ze ine radio nespolupracuje s MaxiDotom a ze sa mi este zobrazuju parkovacie senzory, uz som nad neorigom nerozmyslal. Nehovoriac o dizajnovej stranke, to original radio pasuje viac ako neorigo. Takze zatial 101% spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Ako je mozne potom ze na octavii ide tak biedne mne skoro pri trencine neslo dobre okay radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Nechapem...ja som cez vikend isiel na stredne slovensko do zapadakova, kde ani poriadne cesty nie su a radio chytalo signal na 95% cesty uplne perfektne...silno. Ani ja nemam ziaden problem so signalom. Pocuvam Viva, Fun, OKAY. Uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Mam novu octaviu a v nom original radio a tiez v novom roomstry budem mat original radio nie som spokojny s kvalitou primu signalu:Vo fabii mam kenwooda a ten ide ako das.Da sa tam dat dajaky zosilnovac aby sa to zlepsilo. No já taky nejsem spokojený s kvalitou rádia, zvuk ve srovnání s CD a MP3 je zastřený a dost kolísá kvalita signálu. Uvažuji o tom, že bych prut antény nahradil delším prutem a vyzkouším to, ale nepovedlo se mi ten originální prut odšroubovat (někdo tady psal, že se musí v "určité" poloze vyškubnout). V jaké poloze to má být, poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 je to skoro kdyz je priklopenej az ke strese, asi o 5° zpet. porad ho jako vysroubovavej a pritom za nej tahej. ne moc velkou silou odhaduju to tak na 100-150 N., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 V mojej fabke mam na kenwoode dany zosilnovac hovoria tomu fantom stal okolo 3500 Sk ale nem problem chytit rozne stanice,malo by sa to dat domontovat aj do toho to radia len ten kablik s toho fantoma sa dakde pripajal na kabelaz co ale neviem kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 tak jsem měnil bitrate a nic. Nevíte jaký bitrate je optimální.Asi to vapadá že pojedu do servisu tak mam nový rádio trvalo to sice měsíc různě si mě na Jarově přehazovali jak brambor ale povedlose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 (editace) Urcite to bude nieco s CD prehravacom,pretoze mne zacnu po nejakom cas ties skakat CD,a to som zozaciatku vychvaloval radiao ze cd nepreskoci ani pri tvrdych prejazdoch po nerovnostiach ( a tie su naozaj fest tvrde mam tam pneu 205/45). Jednoducho kazde CD po nejakom case( cca mesiac dva) zacne skakat.Myslim ze to bude v zle nastavenej cocke lasera,takze pri prehliadke to budem reklamovat. Co sa tyka radia a vsetkeho okolo,mam len jedinu vyhradu a to ze na tych tlacitkach okolo dipleja su take pasiky co vycnievaju do vonku.Mohli byt v miestach tych pasikov podsvietene,lebo v noci na ne moc nevidim. Editováno: 24. Srpen 2007, autor: canario447 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Ahoj,kdo ma origo radio DANCE,jake tam je podsviceni toho velkeho displeje? Podle fotek asi zelene... a maxidot ma cervene podsviceni? A ty tlacitka po strane displeje maji nejakou funkci nebo to nejsou zadna tlacitka? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Ahoj, tak Dance ma zelene podsvietenie...ako aj podsvietenie budikov znacky Skoda je zelene. Maxik ako taky stredny displej je biely (ak sa to da tak nazvat). Cerveny co si videl to je Proforova vychytavka. Co sa tyka postrannych tlacitiek (3 na kazdej strane) su funkcne a sluzia k vselicomu. V zasade sluzia na vyber stanice (ako tlacidla 1-6 pri obycajnom radii) az na to ze vidis stanicu ktoru ladis...teda netypujes podla cisla ze kde mas co. A okrem toho funguju aj v pohybe v roznych urovniach menu. Takze su vyuzite myslim si ze dostatocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Urcite to bude nieco s CD prehravacom,pretoze mne zacnu po nejakom cas ties skakat CD,a to som zozaciatku vychvaloval radiao ze cd nepreskoci ani pri tvrdych prejazdoch po nerovnostiach ( a tie su naozaj fest tvrde mam tam pneu 205/45). Jednoducho kazde CD po nejakom case( cca mesiac dva) zacne skakat.Myslim ze to bude v zle nastavenej cocke lasera,takze pri prehliadke to budem reklamovat.Co sa tyka radia a vsetkeho okolo,mam len jedinu vyhradu a to ze na tych tlacitkach okolo dipleja su take pasiky co vycnievaju do vonku.Mohli byt v miestach tych pasikov podsvietene,lebo v noci na ne moc nevidim. Odpovedam sam na seba,ale to len preto ze mozem potvrdit ze skakanie CD v radii Dance mi uznali ako reklamaciu a radio mi vymenia.Prebehlo to hladko bez vytacania alebo vyhovarania.Povedal som co sa deje,mrkli do PC a povedali ze sa vymeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 jaky maji byt repro do zadnich dveri a nevite jestli je tam natazena kabelaz kdyz mam jen predni repra a radio Dance?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 jaky maji byt repro do zadnich dveri a nevite jestli je tam natazena kabelaz kdyz mam jen predni repra a radio Dance?? mno pokud nemas pripravu na 8 repro , tak tam nejsou ani kabely. Repro jsou nejaky ty blaupunkty, ale jaky presne nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 mno pokud nemas pripravu na 8 repro , tak tam nejsou ani kabely. Repro jsou nejaky ty blaupunkty, ale jaky presne nevim. spis jsem chtel vedet jaky tvar a rozmer tam ma byt...jeste jsem to nemel odkryte :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.