Petta Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Jestli někdo chce mít na originálních zrcátkách blinkry, tady je potrebný materiál. 130 Euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak to je dost drahe.... aj za cenu origo zrkadiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 to sou POL(O)ácký vršky ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak to nevím. Našel jsem to na německých stránkách. Není tam žádný popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak to nevím. Našel jsem to na německých stránkách. Není tam žádný popis. A to je jedno velké a jedno malé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 no podle fotky mi stejný nepřídou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) No vypada na to na ty vrsky s tou linkou, ty snad melo jak rika Kláca prave Polo, nejaky Seaty a urcite jeste dalsi modely. Jestli to jde bez uprav zamenit za Fabiacky nevim, ale mohlo by. Pak je to docela dobra (a trosku draha - je to v laku?) varianta. Ale co pak s dirama v blatniku? Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 No bylo to v sekci Fabia a podle té fotky stejně nevypadají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 No bylo to v sekci Fabia a podle té fotky stejně nevypadají. tyhle krytky budou stejný s fabiackejma(co se týče dopásnutí) Bernd(bo jak se menuje) je tam má taky(prcátka z pola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) - Editováno: 7. Červenec 2018, autor: fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Ja by som mal dotaz na športová zrkadlá M-look. Aké máte s ni mi skúsenosti? Nerozumiem pojmu manuálne nastavovanie, je ako na sériovom alebo sa to nastavuje len priamo rukou sklo zrkadla. Dizajnom sa mi celkom pozdávajú ale pred výmenou by som rad vedel aké máte s ni skúsenosti.Ďakujem. Když koupíš manuální tak se skutečně nastavujou jenom hejbánim přímo sklem zrcátka, nikoliv zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Ja by som mal dotaz na športová zrkadlá M-look. Aké máte s ni mi skúsenosti? Já bych je moc nedoporučoval, protože ta činná plocha těch zrcátek je poměrně malá a moc v nich toho vidět není - hlavně v levém zrcátku, protože v pravém toho není moc vidět ani u origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Velzel Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 (editace) Zdravím všechny. Koupil jsem si chromované tunning zrcátka s blinkry a potřeboval bych poradit, jak mám napojit elektriku, aby jsem měl napojenou zvlášť levou a pravou stranu. Když to napojím na výstražné, tak mi blikají obě zrcátka najednou. Taky se chci zeptat, jestli mi hrozí postih za to, že když na tom zrcátku právě nebliká směrovka, tak to má modré podsvícení. Při zapnutí směrovky to právě problikává ve stylu oranžová - modrá. Děkuji moc. PF 2008 Editováno: 1. leden 2008, autor: Mirek Velzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Velzel Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Zdravím všechny. Koupil jsem si chromované tunning zrcátka s blinkry a potřeboval bych poradit, jak mám napojit elektriku, aby jsem měl napojenou zvlášť levou a pravou stranu. Když to napojím na výstražné, tak mi blikají obě zrcátka najednou. Taky se chci zeptat, jestli mi hrozí postih za to, že když na tom zrcátku právě nebliká směrovka, tak to má modré podsvícení. Při zapnutí směrovky to právě problikává ve stylu oranžová - modrá. Děkuji moc. PF 2008 To tady opravdu nikdo není, kdo by mi poradil? Please!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 za prve kdyz to napojis na blinkry tak prece neni problem, nebo na RJ a za druhe jak te zastavi policajti tak to mas blbe a technickou to taky neprojde pokud to nema atest atd...aspon si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Velzel Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 za prve kdyz to napojis na blinkry tak prece neni problem, nebo na RJa za druhe jak te zastavi policajti tak to mas blbe a technickou to taky neprojde pokud to nema atest atd...aspon si myslim Jenže jak se mám k těm blinkrům dostat? K bočním se dostanu, jen když sundám plastový podběh? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 tak primo na RJ od auta tam je odvod na blinkry, ale nevim jaky konektor musel bych se podivat a najit to jestli se mi to podari tak ti to napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 V instalacnich manualech je navod na instalaci alarmu, je tam presne popsano, jake piny na RJ jsou blinkry A co se te modre tyce, vubec to ani nezkousej. Na aute nesmi svitit nic modre a tvuj pokus bude nalezite odmenen prvni policejni kontrolou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseh Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahoj lidičky, chtěl bych se koupit LED DIODOVÉ PŘÍDAVNÉ BLINKRY NA ZRCÁTKA. Nemůžete mi někdo poradit, jak bych je mohl zapojit?napadá mě je napojit na boční blinkry co jsou na blatníku, ale nevím jestli pujdou drátky od těch blinkrů nějak provlést ze zrcátek do dveří a pak dovnitř auta. Jo a není to třeba zakázané ty blinkry?nebudou třeba problémy při technické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ahoj lidičky,chtěl bych se koupit LED DIODOVÉ PŘÍDAVNÉ BLINKRY NA ZRCÁTKA. Nemůžete mi někdo poradit, jak bych je mohl zapojit?napadá mě je napojit na boční blinkry co jsou na blatníku, ale nevím jestli pujdou drátky od těch blinkrů nějak provlést ze zrcátek do dveří a pak dovnitř auta. Jo a není to třeba zakázané ty blinkry?nebudou třeba problémy při technické? jestli maj atest tak by neměl být problém jíná auta je tam maj z výroba jen jak píšou kluci vejš nee modrá!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 je zakázáno citovat předešlý příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 je zakázáno citovat předešlý příspěvky Muzu ti poradit z vlastni zkusenosti. Asi nejednodusi to bude na pojit na RJ. Ale ja to resil na svem predchozim aute Opel vectra uplne jednoduse nathnul jsem si kabliky od predniho blikace pres blatnik kabel protahnul ho nad podbehy a zapojil do zrcatek.Ukostril jsem to nekde na dverich .. A nikde nic videt nebylo a fungovalo to jen kdyz fungoval rpedni blikac. Takze jednoduche zapojeni . Jenze s tou modrou bud tu modrou vypoj nebo ty zrcatka rovnou zahod. Prvni chlupatej te omete. Ze to nema atest 8sd a muze to mit TUV kolik chce proste u nas jedine do vyroby nebo atest 8SD. A stou STK. S tim tam ani nechod. Me z ni vyhodil jen za to ze mam mit na aute jen 4 blinkry a ne 6 a kdyz jsem mu vysvetloval ze pocet blinkru je podle vybavy. Vectry meli ruzen vybavy an ektere i blikry na blatnicich. tak ho to nezajimalo. Ani to ze to je ve tme lepe videt odbocovani ze to je pro bezpecnost provozu nezajem musel jsem to sundat sundat adaptery dat tam puvodni lopaty pac jsem mel M3 zrcatka a znova na technickou. A jeste me vyrazil za podsviceni vozidla cervenou barvou s tim ze to je spatna elektro instalaci. A ja na to jak spatnou mam to na tlacitko zvlast zapojene venkovni kabely jsou vode vzdorne neonove trubice taky Je to pres pojistku a svitim s tim jen kdyz vozidlo stoji coz ze zakona lze. Nezajem spatna elekto instalace aven a jeste se divil volant mel jsem tam oba volant asi 35 prumer malej a silnej a prej co to je za volant z multikary??? Ale ten prosel takze zadne svitidla na stk nebra t s seboua kdyz je tam budes mit a nebudes je mit zapojene tak te vyhodi jako meho kamrada ten je tam ty neony a nemel je zaple a vyhodil ho zas ze to nefunguje tak se pak z toho zblazni co plati a co ne . ALE VSEOBECNE CO NEMA ATEST 8SD A NENI OD VYROBY A NENI SCHVALEN O PRO PROVOZ NA NASICH KOMUNIKACICH NESMI NA AUTO. A NA SILNICI!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabi Pavel Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Zdravím VásChtěl bych se optat zda-li někdo z Vás si nedělal blikry ve zpětných zrcátkách, pořád totiž o tom přemýšlím jak nejlíp a jaké diody dát.Prostě kontrukčně jak to vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Elektricky to není problém, ale mechanicky-aby to nějak vypadalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Já jsem to vyřešil takto http://forum.skodahome.cz/index.php?app=gallery&module=images§ion=img_ctrl&img=49996&file=max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.