mi5 Vloženo 10. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2022 Ahoj, obracím se s dotazem ohledně problému s DSG u Roomstra 1.2 TSI 2010. Auto mělo závadu mechatronici, tak jsem vše nechal repasovat a auto jezdilo měsíc bez problémů. Teď ve čtvrtek nešlo nastartovat po chvilkovém stání asi hodinu na místě. Nakonec jsem nastartoval a dojel jsem domů, kdy během jízdy ještě na 10 min vypadla převodovka za jízdy a nešlo jet. Následně se vše chytilo a dojel jsem. Dal jsem se tedy prohlídnout svazek co vede k převodovce, ale nic jsem nenašel, chyba stále přetrvává. Studené to jede dobře, ale jak se auto prohřeje, začne blbnout převodovka a nejde jet. Mám ještě pátrat po celém svazku a nebo vyndat mechatronicu a odvézt to na kontrolu, kde mi to dělali? Jen doplním, nejde se při výpadku nalogovat do jednotky přes vag. Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 10. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2022 Dovez to tam kde to dělali at to vidí . To je nejlepší než se jim do toho hrabat .Pak ti řeknou vaše chyba a zaplat. Kdybych to dělal a ty bys mi přivezl polotovar a hrabal bys ses v tom tak ti řeknu vem si to a jet jinému to se nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 10. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2022 Ahoj, do toho samozřejmě nehrabu, spíš mě zajímá, jestli někdo neměl podobný problém v elektrickém vedení. Kde jinde se můžou tvořit ve svazku prodření? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Z doslechu vím, že dcera známého, měla taky potíže s DSG převodovkou. A to takovou, že když to zdechlo, tak to snad nešlo ani odtáhnout. Jen naložit. Autorizované servisy to řešily několikrát, a nepravidelně se to opakovalo. Až po dlouhé době snad našli prodřený kabelový svazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 11. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Díky za informaci, to je zajímavé. Mě to právě dělá po ohřátí auta. Dnes ráno jako by se nic před tím nedělo, vše funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.