Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

obracím se s dotazem ohledně problému s DSG u Roomstra 1.2 TSI 2010. Auto mělo závadu mechatronici, tak jsem vše nechal repasovat a auto jezdilo měsíc bez problémů. Teď ve čtvrtek nešlo nastartovat po chvilkovém stání asi hodinu na místě. Nakonec jsem nastartoval a dojel jsem domů, kdy během jízdy ještě na 10 min vypadla převodovka za jízdy a nešlo jet.

Následně se vše chytilo a dojel jsem. Dal jsem se tedy prohlídnout svazek co vede k převodovce, ale nic jsem nenašel, chyba stále přetrvává. 

Studené to jede dobře, ale jak se auto prohřeje, začne blbnout převodovka a nejde jet. Mám ještě pátrat po celém svazku a nebo vyndat mechatronicu a odvézt to na kontrolu, kde mi to dělali?

Jen doplním, nejde se při výpadku nalogovat do jednotky přes vag.

Díky Jirka

Vloženo

Dovez to tam kde to dělali  at to  vidí  . To je nejlepší než se jim do toho  hrabat  .Pak ti řeknou    vaše chyba  a zaplat. Kdybych to dělal  a ty bys  mi přivezl polotovar a hrabal bys ses v tom  tak ti  řeknu  vem si to  a jet  jinému   to se nedělá  

Vloženo

Ahoj, do toho samozřejmě nehrabu, spíš mě zajímá, jestli někdo neměl podobný problém v elektrickém vedení. Kde jinde se můžou tvořit ve svazku prodření?

Vloženo

Z doslechu vím, že dcera známého, měla taky potíže s DSG převodovkou. A to takovou, že když to zdechlo, tak to snad nešlo ani odtáhnout. Jen naložit. Autorizované servisy to řešily několikrát, a nepravidelně se to opakovalo. Až po dlouhé době snad našli prodřený kabelový svazek.

Vloženo

Díky za informaci, to je zajímavé. Mě to právě dělá po ohřátí auta. Dnes ráno jako by se nic před tím nedělo, vše funguje jak má.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...