Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

obracím se s dotazem ohledně problému s DSG u Roomstra 1.2 TSI 2010. Auto mělo závadu mechatronici, tak jsem vše nechal repasovat a auto jezdilo měsíc bez problémů. Teď ve čtvrtek nešlo nastartovat po chvilkovém stání asi hodinu na místě. Nakonec jsem nastartoval a dojel jsem domů, kdy během jízdy ještě na 10 min vypadla převodovka za jízdy a nešlo jet.

Následně se vše chytilo a dojel jsem. Dal jsem se tedy prohlídnout svazek co vede k převodovce, ale nic jsem nenašel, chyba stále přetrvává. 

Studené to jede dobře, ale jak se auto prohřeje, začne blbnout převodovka a nejde jet. Mám ještě pátrat po celém svazku a nebo vyndat mechatronicu a odvézt to na kontrolu, kde mi to dělali?

Jen doplním, nejde se při výpadku nalogovat do jednotky přes vag.

Díky Jirka

Dovez to tam kde to dělali  at to  vidí  . To je nejlepší než se jim do toho  hrabat  .Pak ti řeknou    vaše chyba  a zaplat. Kdybych to dělal  a ty bys  mi přivezl polotovar a hrabal bys ses v tom  tak ti  řeknu  vem si to  a jet  jinému   to se nedělá  

• Autor

Ahoj, do toho samozřejmě nehrabu, spíš mě zajímá, jestli někdo neměl podobný problém v elektrickém vedení. Kde jinde se můžou tvořit ve svazku prodření?

Z doslechu vím, že dcera známého, měla taky potíže s DSG převodovkou. A to takovou, že když to zdechlo, tak to snad nešlo ani odtáhnout. Jen naložit. Autorizované servisy to řešily několikrát, a nepravidelně se to opakovalo. Až po dlouhé době snad našli prodřený kabelový svazek.

• Autor

Díky za informaci, to je zajímavé. Mě to právě dělá po ohřátí auta. Dnes ráno jako by se nic před tím nedělo, vše funguje jak má.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.