deto Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna By ma zaujimalo ak niekto vie, preco na volante chyba tlacitko na TA, pripadne ako sa zapina.... Je to max vybava, takze asistovana jizda by mala byt sucastou vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Jediny co mne napadá, ze by se TA aktivoval rovnou s adaptivním tempomatem🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Opravdu tam to tlačítko chybí? Podle fotek i návodu se přepíná mezi TA, ACC a omezovačem pomocí tlačítka na volantu (vpravo nahoře nad kolečkem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna (editace) Novinky ohľadom RS: https://www.garaz.cz/clanek/novinky-kodiaq-rs-bude-zname-motorizaci-a-termin-premiery-vykonneho-suv-skoda-21012354 https://www.autoforum.cz/predstaveni/unikla-podoba-nove-skody-kodiaq-rs-jeji-pohon-bude-dale-trochu-z-nouze-ctnost/ Editováno: 16. Dubna, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna před 4 hodinami, Petrik napsal: Opravdu tam to tlačítko chybí? Podle fotek i návodu se přepíná mezi TA, ACC a omezovačem pomocí tlačítka na volantu (vpravo nahoře nad kolečkem). Chyba tam minimalne piktogram. Ak chyba piktogram, je tlacitko funkcne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna takto je to v návodu - žádné tlačítko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Okej, tak navod hovori, ze TA sa bude prepinat s ACC lavym hornym tlacitkom na pravej strane volantu. Jednoduchsie uz to snad nemohlo byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor158 Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna Nevite jestli je mozne videt novy kodiaq uz nekde v Praze?, autosalony jej jiz vetsinou maji od tohoto tydne ale testovaci jizdy jsou myslim povoleny az od 19.4. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna (editace) Mám Superba na víkend, tak som bol kuknúť, skutočne už tlačidlo na volante vypadlo, aktivuje ( deaktivuje) sa to cez asistentov, pravým kolečkom na volante. Okrem stáleho Line asist je otravné po novom aj výstraha prekročenej rýchlosti 🫣 Editováno: 16. Dubna, autor: DavidSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 12. Dubna Sdílet Vloženo 12. Dubna před 8 hodinami, JirkaCZ napsal: takto je to v návodu - žádné tlačítko Já tam holt to tlačítko vidím. I na tom tvém obrázku. V návodu je to takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Dcl slušný test/recenze nového K II od Rasti Chvala - aj porovnání podvozku s a bez DCC Garáž TV (garaz.tv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Předváděcí vozy budou aktivovány od 22.4.2024. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 15. Dubna Autor Sdílet Vloženo 15. Dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Na motoreport (YT) je asi prve video s matrixmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Jak jsem se tak díval na jízdní videa a taky do online manuálu, tak přemístěním ovladače prevodovky na sloupek řízení v podstatě končí možnost manuáního řazení u automatu. Osobně jsem to používal při delších sjezdech, kdy jsem si posunul volič převodovky do manuálu a ten mi pak držel zařazený rychlostní stupeň. Pokud bych si podřadil pádly pod volantem, tak se za chvíli převodovka přepne zpět do automatu (a většinou zařadí směrem nahoru a auto brzdit motorem přestane). Většině "řidičů" je to asi jedno (alespoň podle toho, co vídávám směrem dolů mohelnickým mohelnickým koprem, kde některým svítí brzdová světla po celou dobu), ale osobně to vnímám jako krok zpět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 17. Dubna Autor Sdílet Vloženo 17. Dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna On 4/15/2024 at 8:59 PM, S.Lopik said: Jak jsem se tak díval na jízdní videa a taky do online manuálu, tak přemístěním ovladače prevodovky na sloupek řízení v podstatě končí možnost manuáního řazení u automatu. Osobně jsem to používal při delších sjezdech, kdy jsem si posunul volič převodovky do manuálu a ten mi pak držel zařazený rychlostní stupeň. Pokud bych si podřadil pádly pod volantem, tak se za chvíli převodovka přepne zpět do automatu (a většinou zařadí směrem nahoru a auto brzdit motorem přestane). Většině "řidičů" je to asi jedno (alespoň podle toho, co vídávám směrem dolů mohelnickým mohelnickým koprem, kde některým svítí brzdová světla po celou dobu), ale osobně to vnímám jako krok zpět. Stačí dát převodovku do "S" a převodovka si drží zařazený stupeň. Ale souhlas, že možnost přepnout si převodovku do manuálu byla lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Myslíte, ze těch 110kw v tdi bude dostačující na takové auto? Polovina město, polovina dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 19. Dubna Autor Sdílet Vloženo 19. Dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 19. Dubna Autor Sdílet Vloženo 19. Dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Dubna Sdílet Vloženo 23. Dubna Kodiaq od 980 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna byl jste někdo už na předváděcích jízdách - něco co vás překvapilo/potěšilo z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spree Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna (editace) 1.) Viem, že je to dosť individuálna záležitosť, ale oplatí sa priplatiť vyše 600€ za paket, kde je : Intelligent Park Assist Trained Park Assist Area View 360° 2.) Priplatiť 1000€ za väčší 13 palcový displej? Auto budem použivať hlavne v meste, nikdy som také veľké auto nemal... Editováno: 26. Dubna, autor: spree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigbore Vloženo 26. Dubna Sdílet Vloženo 26. Dubna 1. To by som asi bral 360ka je dobra vec tie asistenty by mi nechybali ale zena by to asi vyuzila niekedy ak by sa naucila s tym robit a nieje to az tak velka suma. 2. To by som asi zvazil podla toho co ten vaccsi ma naviac okrem velkosti ake funkcie nemam to nastudovane a podla toho by som sa zariadil ak vaccsinu nevyuzijes tak by som to asi nepriplacal kedze je to dost palka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května Min 2 změny v konfigurátoru i ceníku : - chybí vyhřívané čelní sklo - ventilace sedaček Narazil jsem na to i v DE fórech a platí min na těchto trzích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.