awe6ef84ae Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Lze u Fabie II (r.v. 2009) aktivovat automatické zamykání dveří po rozjezdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Ty to chceš ? Já osobně by to naopak vypnoul . Při bouračce atd. se k tobě nikdo nedostane a pak musí zničit plno věcí . JE TO VĚC NÁZORU . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Při bouračce se auto jako jedna z věcí samo odemkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe6ef84ae Vloženo 27. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Ano, chci. Zvykl jsem si na to z jiných aut a myslím, že v lokalitách s výskytem mladíků se to může hodit. Jde o to, jestli to jde na FII aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 (editace) Mělo by to jít. Mě to zafungovalo i na jedničkové Fábii. viz příloha Kodování a přizpůsobení jednotek Fábia.pdf Editováno: 27. Prosinec 2022, autor: McMatej 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2022 Tusim ze staci dlhsie podrzat zamykacie tlacitko v interiri. Nemas navod k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 31. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2022 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.