mivasi Vloženo 12. leden 2023 Sdílet Vloženo 12. leden 2023 Ahoj, posledních pár měsíců se mi při stírání čelního skla na něm dělá takový film, netuším, jestli je to voda nebo nějaká mastnosta, přes který je hrozně blbě vidět, zvlášť v noci. Stěrače jsem měnil, ale pomohlo to jen na chvíli, zkoušel jsem otřít sklo i stěrače isopropylakoholem a možná to trochu pomohlo, ale nic extra. Paradoxně nejvíc pomohlo, když mi nějakej blbec rozplácnul na sklo kiwi, v tom filmu je po něm díra, přes kterou je vidět dobře. Máte nějakej tip, jak se toho filmu zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Zkus roztok octa, není to po nějakém voskování, třeba v myčce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 před 5 hodinami, mivasi napsal: Paradoxně nejvíc pomohlo, když mi nějakej blbec rozplácnul na sklo kiwi, v tom filmu je po něm díra, přes kterou je vidět dobře. Máte nějakej tip, jak se toho filmu zbavit? Tak to vem tím kiwi celé okno, ne? 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 @mivasi vzal bych na to nějakou leštěnku na skla, která ze skla opravdu "sundá" všechen bordel. Osobně používám již několik let tu AF Vision a max spokojenost. Mrkni třeba tady, výběr je velký Leštěnky na skla - Ahifi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 To se i tady x krát řešilo, v sekci scaly taky někomu vrzaly a skákaly stěrače, dělají to ty echt leštící a konzervační prostředky z myček. Použít čistidla na sklo pokus omyl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Nejjednodušší a nejlevnější zpusob je koupit jednorázové hadříky na odstraňování vosku ze skla. https://allegro.pl/oferta/chusteczki-do-usuwania-wosku-1-1-11977029399 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mivasi Vloženo 18. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2023 V 13. 1. 2023 na 6:36, Wojnar napsal: Tak to vem tím kiwi celé okno, ne? Ono to kiwi hrozně lepí a fakt blbě se sundává. :D Bral jsem to isopropylem, to nešlo, nakonec pomohla až wapka. Díky za tipy, do myčky poměrně pravidelně jezdím, sice většinou do ruční a s voskem se snažím sklům vyhýbat, ale asi se tomu úplně nejde vyhnout. Zkusím nějakou tu leštěnku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.