Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Téma jsem nenašel, tak se předem omlouvám pokud už je někde vytvořeno, ale nemáte někdo zkušenost z přechodem z H4 osvětlení na LED? Jak jsem se dočetl, tak od 1.1.2023 se LED žárovky dají použít místo klasických H4 žárovek. Např. tyto:

https://www.elancar.cz/osram-h4-led-night-breaker-230-64193dwnb-6000k-6062033.html

Píší, že na Yetiho před FL, kterého mám, to jde bez úpravy řídící jednotky. V podstatě se pouze vymění žárovka, nalepí homologační štítek, seřídí světla proti oslnění a může se vyrazit. Mám hlídání žárovek, tak nevím nevím... Nemáte někdo zkušenost případně i jestli to stojí za změnu, co se svícení týče? Přeci jen nejsou úplně levné a zjistit, že nefungují či hlásí chybu... 

• Autor

Tak abych to uzavřel, zakoupeno, namontováno a šajní to opravdu pěkně. Samozřejmě to nejsou Matrix světla, ale jsem spokojen. Auto žádnou chybu nehlásí. 

Tiež som nad nimi rozmýšlal ale na SK niesú povolené. Dúfam, že sa tak aj stane.  Chcem sa opýtať ako sa montovali a či ten ventilátor vlezie pod ten kryt.

• 4 týdny později...

Pýtal som sa na Osram.sk ako je to s legalizáciou LED, tu je odpoveď:

Áno, už robíme potrebné kroky a prípravu dokumentov  ohľadne legalizácie Led osvetlenia na Slovensku,

Poprosíme o trpezlivosť ešte, odhadujeme 1-2 mesiace do schválenia.

• 2 měsíce později...

Už sú povolené aj na SK led svetlá H4 Osram pre Yeti 2009-2013.

• 3 měsíce později...

Také jsem namontoval Osram, jen mám trochu problém. Po zapnutí zapalování LEDky H4 ještě 5 krátce bliknou, nejdříve levá, potom pravá. Souvisí to zřejmě se studeným testem žárovek. Zatím jsem nezjistil, jak ho v BCM vypnout.

Upraveno od Alonso2023
Upřesnění formulace příspěvku

A reálně vám to lépe svítí? Jako ano kužel světla je víc bělejší, ale podle mě je tvarově a dosahem pořád stejný, neřekl bych že vidím něco víc než s klasickou H7 od osramu.

Měl jsem si je možnost na týden vyzkoušet a podle mě to za ty prachy nic krom white efektu nepřináší....

Upraveno od informator

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.