Ota Rákosník Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Téma jsem nenašel, tak se předem omlouvám pokud už je někde vytvořeno, ale nemáte někdo zkušenost z přechodem z H4 osvětlení na LED? Jak jsem se dočetl, tak od 1.1.2023 se LED žárovky dají použít místo klasických H4 žárovek. Např. tyto: https://www.elancar.cz/osram-h4-led-night-breaker-230-64193dwnb-6000k-6062033.html Píší, že na Yetiho před FL, kterého mám, to jde bez úpravy řídící jednotky. V podstatě se pouze vymění žárovka, nalepí homologační štítek, seřídí světla proti oslnění a může se vyrazit. Mám hlídání žárovek, tak nevím nevím... Nemáte někdo zkušenost případně i jestli to stojí za změnu, co se svícení týče? Přeci jen nejsou úplně levné a zjistit, že nefungují či hlásí chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ota Rákosník Vloženo 7. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 Tak abych to uzavřel, zakoupeno, namontováno a šajní to opravdu pěkně. Samozřejmě to nejsou Matrix světla, ale jsem spokojen. Auto žádnou chybu nehlásí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino11 Vloženo 8. Únor 2023 Sdílet Vloženo 8. Únor 2023 Tiež som nad nimi rozmýšlal ale na SK niesú povolené. Dúfam, že sa tak aj stane. Chcem sa opýtať ako sa montovali a či ten ventilátor vlezie pod ten kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino11 Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Pýtal som sa na Osram.sk ako je to s legalizáciou LED, tu je odpoveď: Áno, už robíme potrebné kroky a prípravu dokumentov ohľadne legalizácie Led osvetlenia na Slovensku, Poprosíme o trpezlivosť ešte, odhadujeme 1-2 mesiace do schválenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino11 Vloženo 23. Květen 2023 Sdílet Vloženo 23. Květen 2023 Už sú povolené aj na SK led svetlá H4 Osram pre Yeti 2009-2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alonso2023 Vloženo 26. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2023 (editace) Také jsem namontoval Osram, jen mám trochu problém. Po zapnutí zapalování LEDky H4 ještě 5 krátce bliknou, nejdříve levá, potom pravá. Souvisí to zřejmě se studeným testem žárovek. Zatím jsem nezjistil, jak ho v BCM vypnout. Editováno: 26. Srpen 2023, autor: Alonso2023 Upřesnění formulace příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 (editace) A reálně vám to lépe svítí? Jako ano kužel světla je víc bělejší, ale podle mě je tvarově a dosahem pořád stejný, neřekl bych že vidím něco víc než s klasickou H7 od osramu. Měl jsem si je možnost na týden vyzkoušet a podle mě to za ty prachy nic krom white efektu nepřináší.... Editováno: 27. Srpen 2023, autor: informator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.