devil Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Pánové, mám prosbu. Nevíte někdo, jakým způsobem se upevňuje zrcátko do rámu? Manželka totiž jela jaksi moc napravo a ťukla zrcátkem do parkujícího auta. Zrcátko se sklaplo, dokonce ani rám není omlácený, ale zrcadlo vypadává. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Obvykle sa to tam len natlačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 vlastni sklicko je tam jen na 4 mistech cvaknuty, , jako to bylo uz u facka. me se povedlo ho rozbit., masakr,. 1100Kč,. zlo., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 No to poteší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Potřeboval bych vědět jestli se dá koupit jenom to vnitřní sklo(zrcátko) do zpětnýho zrcátka u řidiče. Je to vyhřívaný. Děkuji za odpověď!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) Kupit sa da!!!!! OC1 cca 250Kc. OC2 cca 1000Kc. Editováno: 18. leden 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prevry Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) A ještě bych chtěl poprosit jestli někdo máte nějaký stránky kde by se dalo koupit. Jo a jedná se O2 MR2006 Díky moc Editováno: 18. leden 2010, autor: Prevry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Mrkni sem: http://www.cc-autodily.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Aj tu sa da kupit. LINK: http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresent...p;strid=1365209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasin Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 SUPER!!! mají i vnější kryty to se mi moc hodí, právě sem šel založit vlákno ohledně vnějšího krytu, je děs jak se lidi bojej teď jezdit u kraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 a jak se da vycvaknout bez poskozeni? nejlepe na FL verzi, nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 tak presne toto som potreboval, velka vdaka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.st Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Caute, potreboval by som poradit odlepilo sa mi zrkadlo na lavom spataku od toho plastu, ale co to je. Cim je to najlepsie prilepit kedze su vyhrievane... ? Je tam aj nejaka cierna folia, alebo co to je. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Fakt? To jsem jeste neslysel no nevim no neni radeji lespi koupit nove? Nebo zkusis vyreklamovat ale to asik nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.st Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 (editace) no neviem ci sa mi oplati cele kupovat... mozno existuje sposob ako to dat dokopy... neviem ci je to kvoli tym velkym mrazom co mame teraz... vyzera to teraz takto: Editováno: 5. Únor 2012, autor: marek.st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 jo to se me taky stalo ale prave a v brne neni to nic prijemneho :-) nalepil jsem to tam epoxidovim lepidlem a drzi uz 6mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 no neviem ci sa mi oplati cele kupovat... mozno existuje sposob ako to dat dokopy... neviem ci je to kvoli tym velkym mrazom co mame teraz... vyzera to teraz takto: Ty blaho,tak to jsem jeste nepocul,To je mazec,nechapu jak se to mohl stat a nevyreklamujes to treba?? Zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterD Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Tiež sa mi to stalo,na pravej strane.Zrkadlo som prilepil obojstrannou páskou-drží už druhý rok. Dokonca funguje aj vyhrievanie zrkadla-slabšie,ale funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Nalepit naspet silikonom alebo obojstranna paska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.st Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 epoxid je len do -20... teraz tu mame aj -34... tak asi tym silikonom bude fajn... vyreklamovat sa uz zial neda @PROCHY603: vedel by si mi poradit nieco konkretne? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Mozes pouzit silikon pozri link. link: http://www.stavebnachemia.eu/neutralny-silikon-315ml-ciry-p-8.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Mně se to stalo na obou zrcátkách v létě, mrazem to není, bude to asi stářím. Já se s tím nesral, přilepil jsem to dvousložkovým univerzálním lepidlem které jsem rozetřel po celé ploše zrcátka, za hodinku to bylo suché a k mému údivu stále funguje vyhřívání, sice slaběji, ale funguje. Odmastit - přilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anatopij Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 taky se mi to stalo. přilepil jsem to oboustrankou a drží to už 2 roky. vyhřívání je trochu slabší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Je to před FL, takže se zárukou se na tebe z vysoka ... stalo se mi to také na RH zrkadle loni na jaře...podlepil jsem to komplet sekunďákem a skoro rok to drželo a vyhřívalo OK, ale teď se zase začíná odlupovat...takže asi zkusim ten silikon nebo to rovnou pozichruju oboustrankou... za nový 800,- fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.