bubi Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 chci se zeptat zda kdyz mam pevny servisni interval 15 tis. ukazuji budiky vyzvu oil nebo insp nejak v predstihu, nebo se to proste rozsviti...manual rika ze to nema jakoby countdown odpcitavani, ale kamos rikal ze jemu to tak funguje a ma pevny interval a mr05, mam rovnez mr05 ale nejak to nefacha, nebo se to musi nastavit v jednom z kanallu? ve visu jsem o tom nic nenasel. diky za rady a postrehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Já mám pevné servisní intervaly ( 15tis) a ukazatel OIL nebo INSP se ukáže přesně 50km před termínem, který byl nastaven po vynulování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Da se to nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 jestli se to da tak jak? porad ktery kanala a jak ve vagu nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 jestli se to da tak jak? porad ktery kanala a jak ve vagu nastavit skoc k niekomu na VAGcom da sa to nastavit aj bez diagnostiky ale to presne neviemMy Webpage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Klickem se da snad jen nulovat, jinak DP 'Servisni prohlidky a udrzba' kapitola Servisni intervaly nebo tak nejak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 DP: intervaly.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Mám dotaz k pevnému servisnímu intervalu. Auto už nebudu dál servisovat ve škodovce, jak a kdy se na displeji objeví OIL a INSP? Je to tak, že OIL se obveví po 14.950km nebo po jednom roce od vynulování ? Je to tak, že INSP se obveví po jednom roce od vynulování ? Jsou to tedy dva na sobě nezávislé údaje ? Např. když vyměním olej po 10-ti měsících a vynuluju ten OIL, znamená to, že za další 2 měsíce se rozsvítí INSP bez výměny oleje ? Chápu to dobře nebo blbě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Řekl bych, podle toho jak jsem četl manuál, že je to přesně jak říkáš a jak si myslíš. Ty dva údaje - doba a km se totiž zadávají nezávisle na sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 XP3: proto je nejvhodnejsi, pokud nenajedes ten pocet kilometru udelat inspekci a olej soucasne... Delam to tak u soukromeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Ahoj,mne to začne blikať 1000km pred servisnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppolapj Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 No nejake modely s pevnym intervalem, myslim ze od MR06 umeji odpocítavat servisku a olej vzdy od zbyvajícich 1500 km. Vzdy po zapnuti spinacky se zobrazi zbyvajici kilometry do servisu a pak zustane svitit symbol klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem. ukazuje buď anebo, podle toho co je blíž, jestli km nebo dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 A da sa ten interval prestavit aby signalizoval po 25tisic km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem. ukazuje buď anebo, podle toho co je blíž, jestli km nebo dni To já vím, to bylo konstatování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 A da sa ten interval prestavit aby signalizoval po 25tisic km? Dá. Jen bych to trošku upřesnil: OIL je standartně 15000km a INSP je 30000km a 12 měsíců. V panelu přístrojů (17) v přizpůsobení (10) se tyto hodnoty dají změnit: k05 - OIL(km), k06 - INSP (km),k07 - INSP (měsíce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.