Přejít na obsah

SW verzie a aktualizácie infotainmentu

Doporučené příspěvky

Verziu 1941 som nemal a s verziou 1985 som na tých miestach (napr. v Tatrách) ešte nebol. 
AA čo mám na motorke nemá so Škodou nič spoločné a odpája sa to na tých istých miestach, takže mi príde úplne nelogické, že by to malo niečo spoločné so softvérom (študoval som informatiku).
Odpája sa vám to hocikde a hocikedy, alebo tak ako mne iba na konkrétnych miestach?
V aute sa mi to po odpojení samo okamžite pripojí, na motorke musím reštartovať systém - vypíše chybu pripojenia WIFI.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpojuje se to pořád na stejných místech. Začalo to s updatem software na 1969. Pokud tím místem projíždím v kolegově O4 (stejný HW jako moje O4), která má sw 1941, tak se to neodpojí. Měl jsem náhradního Golfa se sw1941 a neodpojilo se to.

Podle mě tam nastavili jinou toleranci na nějakou veličinu. Možná síla signálu nebo čas.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

update na 1985 (z 1969) prebehol online doma na dvore. Mám O4 03/2024. Deň pred aktualizáciou sa mi prvýkrát stalo, že sa infotainment resetoval do factory default a musel som nanovo nastaviť jazyk, home obrazovku, nastavenie rádia, audia, ... Užívateľa auta si pamätalo a aj nastavenie auta (nesklápanie spätných zrkadiel, naklopenie svetlometov, ....). Až na tento prvý reset som nemal žiaden problém s infotainmentom, tak ani neregistrujem zmenu po update na 1985. Len nech to nie je horšie.

Update _1985.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak poznatky po tydnu provozu s 1985. Predchozi verze 1941 vyresila restarty infotainmentu a k odpojovani apple carplay dochazelo nahodile. S verzi 1985 dochazi k odpojovani (pripojeno kabelem i bez)  VZDY na stejnych mistech. Jak zde bylo zmineno, ja uz si pomalu prestavam myslem, ze za to muze to auto. Jeste provedu test s AA. 

Odkaz ke komentáři

Zkušenost po týdnu s 1985:

- subjektivně rychlejší

- navigace má okamžitě dopravní data a zatím jsem si nevšiml výpadku

- výpadky AA na stejných místech stále trvají

- AA má jiné uspořádání, za mě lepší

- jeden tvrdý restart během jízdy po kterém přestaly fungovat všechny vnější senzory -> bylo nutno zastavit a vypnout zapalování. Pak zase naskočily.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...