pietro Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Aky mate nazor a skusenosti s tymto autoradiom. V teste je vychvalené. Vykon by to malo mat 4x70W z vlastneho dig.zosilovaca. Vopred dik za nazora, ale hlavne skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Mozna pisu trochu navic....Panasonica sem mel, ale jinej typ. CD cast byla zuppa, tuner stal za HOVNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 mám předchozího brášku a jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Fancarhifi, Ryves a ostatni odbornici - Vas nazor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Fancarhifi, Ryves a ostatni odbornici- Vas nazor ? ...no asi nebudu objektivní, ale na můj vkus trošku zmatečné menu.Jinak na druhou stranu výbava je za tu cenu maximální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.