Publikováno Únor 26, 20232 r Čaute.Kúpil som si tento držiak,vojde sa tam v pohode Samsung Galaxy S20 Ultra aj s puzdrom.Problém je v tom že mi v priestore na poháre nedrží.Je to celé robené do kónusu.Vybral som aj tú gumovú vložku zospodu ale pomohlo len minimálne. Upraveno Únor 26, 20232 r od Talo77
Únor 26, 20232 r Len pre istotu, určite máš správny držiak? Lebo sa robia dve verzie.. jedna pre Fabiu 3 a druhá pre ostatné modely. Verziu pre Fabiu spoznáš podľa toho, že má prehodené otvory na kľúč a mince.. a číslo dielu má navyše index A... https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6v0051435-drziak-multimedii-skoda-33869.html
Únor 26, 20232 r Autor Áno mám správny.Proste to vylieza von.Aj keď na to celou váhou zatlačím tak to zalezie do toho rámika ale po čase samovoľne vyskočí.
Únor 27, 20232 r Mám ho již rok a stejně nedrží pořádně. Pokud tam dám vedle mobilu klíč auta, tak je tam natěsno a při vytáhnutí vytahuji i celý držák.
Únor 27, 20232 r Ja ho mam takto. Tiez sa lahko vytahuje. Viac ho zatlacit nejde, lebo panel nie je v rovine. Vpredu je to na doraz. Ked som ho skusil dat opacne (blizsie k opierke), tak mam pocit ze drzal lepsie.
Únor 28, 20232 r Taky jsme o tom uvažoval, ale přesně nevím který ten vymezovací výstupek je potřeba zbrousit, protože když to zbrousím moc, tak to bude ještě horší.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.