patrikderka Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Zdravím, mám takový menší problém se spuštěním Smartlinku. Předem říkám, že smartlink jsem předtím nikdy nepoužil. Jde o to, že zapojím telefon skrze USB a zvolím přenos dat na telefonu. Kliknu na Smartlink a objeví se okno - Spouští se "Smartlink". Z tohoto okna se to nikam nepohne (tedy na výběr AA..). Když jsem volal do škodovky, bylo mi řečeno, že Smartlink je určitě aktivován, protože v opačném případě by to napsalo, že tato funkce není uvolněna a je nutno jí aktivovat v AS. Zeptal se mě na verzi Androidu a značky telefonu. Říkal, že by mělo být vše v pořádku a že problém bude někde jinde (to mi řekli dva AS). Například v kabelu. Tak jsem objednal jeden kvalitnější z Alzy (ten zkusím zítra) a jeden v místním elektru. Bohužel, nepomohl. Prostě se nedostanu přes to spouštění. Vyzkoušel jsem tedy jiný kabel, aktualizaci AA, tovární nastavení Smartlinku.. vůbec nic nepomohlo. Teď jsem zjistil, že to spouštění ukazuje je i v případě, že není telefon vůbec připojen. Na úterý jsem objednán do AS na kontrolu co s tím může být. Ale i tak se zeptám ještě zde, jestli nemáte nějaké podobné zkušenosti a možné řešení, které by mi ušetřilo cestu do AS, které nemám nejblíž. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Myslím si, že v tejto téme je riešený aj presne tvoj problém: https://forum.skodahome.cz/topic/141471-smartlink-sa-nechce-spusti%C5%A5/ Nie všetky rádiá podporujú Smartlink, aj keď majú v sebe ponuku. Všetko závisí od konkrétneho typu rádia, ktoré máš vo Fabke. Pozri presné číslo dielu rádia - nájdeš v nastaveniach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 16. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Smartlink je u mého rádia podporován - odpověď od Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Na 98% problém SW. V 1% vadný MIB, 1% ostatní :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 24. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Tak, byl přeinstalován celý software, nepomohlo. Ještě zkouší jednu věc, pokud nepomůže ta, bude se měnit celé radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Len zo zvedavosti, o aké rádio sa vlastne jedná? Určite by pomohlo aj konkrétne číslo dielu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 25. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 To ti bohužel nedokážu říct. Nemám ani auto u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 25. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Ale jedná se o to rádio, kde je možnost mít smartlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 Vzhledem k tomu, že je auto v záruce, bude tam buď Swing (3 tlačítka na každé straně, SD karta pod LCD): Nebo Amundsen (4 tlačítka + jednotka s SD slotem před spolujezdcem): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Ani jedna z těchto dvou možnosti to není. Dnes jsem opět volal do servisu. Je tam Bolero. Prý že nahráli nejnovější SW a smartlink úplně zmizel, takže to zase řeší se servisním technikem ze Škody a mění si postupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Potom je to ale auto starší (měl jsme za to, že je to nové auto), bylo pár aut z MR18, kde ikona SmartLinku byla, ale ten nefungoval. Důležité teď je, zda dle VIN byl SmartLink do auta zaplacen či nikoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Po telefonátu mi bylo sděleno, že do Bolera byl smartlink vždy automaticky a jen se musel uvolnit v servise. Taky mi říkal, že by ho už dávno servisní technik poslal pryč a neztrácel s ním čas, kdyby tam smartlink neměl být. Jedna se o auto z 6.9.2018 což je první datum registrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) A smartlink se normálně ukazoval i v systémových informacích v infotainmentu. Tam byla verze etc.. Editováno: 28. Březen 2023, autor: patrikderka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Existovala i verze Bolera bez SmartLinku (jedna jednotka mi tu zrovna leží na stole bez podpory), tzn. SmartLink nešel ani aktivovat (konkrétně je to Bolero MIB1, koncové číslo 819). Podle datumu registrace to bude jedna z posledních před FL. Nicméně pokud si to ŠA ověřila, tak je to teď na jejich straně aby to zprovoznili. Editováno: 28. Březen 2023, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Tak pevně doufám, že si to ŠA ověřila, nerad tady čekám pro nic za nic, ještě k tomu, když auto potřebuji na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Já myslím, že se má udělat fiktivní výměna jednotka přes diagn a následná konfigurace přes SVK. Něco podobnýho jsem řešil. Byla to jen SW záležitost. Jsem zvědav co ti řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Mám je na tu skutečnost toho bolera upozornit? Tedy na to, co psal Martab? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Takže zatiaľ vyzerá to byť na identický prípad ako v téme, na ktorú som odkazoval hneď v druhom príspevku. Podľa mňa máš Bolero, ktoré po hw stránke nepodporuje Smartlink....... ale aj napriek tomu má voľbu Smartlink v menu - tak ako to popisovali v tej druhej téme. Zaujímavé by bolo pozrieť presný zoznam výbavy, ktorý sa dával pri predaji auta, či vôbec bol Smartlink vo výbave. Väčšinou sa vtedy jednalo o príplatkovú výbavu - obzvlášť pri rôznych akčných modeloch. Každopádne som zvedavý na výsledok.. držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Zatím by jsem je na nic neupozorňoval, jednak neradi slyší, když jim do toho člověk mluví (chápu), jednak teď je míč na jejich straně a měli by to nějak vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Nechám to na nich, ale o víkendu fakt potřebuji jet pryč. Ale tak snad když se baví přímo se škodovkou, tak by ta škodovka měla snad vědět tohle všechno, ne? Výbava je jinak STYLE. Mně na tom smartlinku úplně nesejde, jen jsem měl pocit, že když už tam je, tak ať funguje, aspoň bych mohl dát pryč držák na mobil. Editováno: 28. Březen 2023, autor: patrikderka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Zde je ještě odpověď jak jsem se ptal škodovky: Citovat V systému vidíme, že Smartlink lze aktivovat u autorizovaného servisu ŠKODA. Což se zase trošku bije s tím, že již aktivovaný/uvolněný je/byl. Editováno: 28. Březen 2023, autor: patrikderka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 On ten SmartLink je docela příjemný. Style v ČR SmartLink neobsahoval a byl za příplatek v roce 2018. Každopádně snad to dají do víkendu nějak dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Pokud to píše že "může být aktivován", tváří se to, jako že aktivován nebyl. Možná potom bude platit postup: před 4 hodinami, lucky.jack napsal: Já myslím, že se má udělat fiktivní výměna jednotka přes diagn a následná konfigurace přes SVK. Něco podobnýho jsem řešil. Byla to jen SW záležitost. Jsem zvědav co ti řeknou. Ale to si musí servis vykomunikovat s Boleslaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Tak předpokládám, že informaci o případné neaktivaci mají nebo snad budou mít. Ale jak říkám, obejdu se bez toho. A uvidíme, jak to dopadne. Servis ale zatím dělá co může. Dokonce mi bylo řečeno, že se tohle stává fakt málo kdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 28. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 před 1 hodinou, brrrrm napsal: Takže zatiaľ vyzerá to byť na identický prípad ako v téme, na ktorú som odkazoval hneď v druhom príspevku. Podľa mňa máš Bolero, ktoré po hw stránke nepodporuje Smartlink....... ale aj napriek tomu má voľbu Smartlink v menu - tak ako to popisovali v tej druhej téme. Zaujímavé by bolo pozrieť presný zoznam výbavy, ktorý sa dával pri predaji auta, či vôbec bol Smartlink vo výbave. Väčšinou sa vtedy jednalo o príplatkovú výbavu - obzvlášť pri rôznych akčných modeloch. Každopádne som zvedavý na výsledok.. držím palce. Ano, na to téma jsem koukal a děkuji. Doufám teda, že se vše vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.