Publikováno Březen 17, 20232 r Zdravím. Koupila jsem Fabii 2 2008 a mám problém s kontrolkou otevřených dveří. Při otevření dveří se kontrolka nerozsvítí, nýbrž se rozsvítí až při zapnutí zapalování. Pokud někdo otevře dveře dříve než vypnu zapalování kontrolka zůstane svítit i při vypnutém zapalování, a zavřených a zamčených dveřích. Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za rady.
Březen 17, 20232 r Buď poškozená kabeláž v průchodce mezi dveřmi a autem, nebo vadný zámek. Postupovat od levnější varianty :-) A určitě se tu s tím už někdo setkal...
Březen 17, 20232 r Autor Děkuji za odpověď. Mikrospínač byl to první co nás napadlo, ale tím to není. Všechny mikrospínače jsou v pořádku. A ještě to dělá to, že nefunguje zvuková signalizace zapnutých světel a při odemčení centrálem se rožne vnitřní osvětlení, aniž by se otevřely dveře. A toto osvětlení zhasne také při zapnutí zapalování, po vypnutí zapalování se opět osvětlení rožne aniž by někdo otevřel dveře a zhasne až po zamčení auta. Byla jsem s tím u automechanika a ten si s tím neví rady 🤷♀️ nenapadá prosím někoho, co za tím vězí?
Březen 17, 20232 r před 24 minutami, JZif napsal: při odemčení centrálem se rožne vnitřní osvětlení, aniž by se otevřely dveře. A toto osvětlení zhasne také při zapnutí zapalování, po vypnutí zapalování se opět osvětlení rožne aniž by někdo otevřel dveře a zhasne až po zamčení auta. To je normální (ale po chvíli musí osvětlení zhasnout samo). Hlavně je potřeba zkontrolovat kabeláž.
Březen 17, 20232 r Autor Samo nic nezhasne, pokud tedy není auto zamčené nebo zaplé zapalování. Jakmile se zapalování vypne, tak světlo svítí do zamčení.
Březen 20, 20232 r Přehoďte zámky v předních dveřích na zkoušku. Konektory by měly být stejný. Jestliže se závada přenese na druhé dveře, je v háji zámek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.