Přejít na obsah

Nefunkční signalizace otevřených dveří


JZif

Doporučené příspěvky

Zdravím. Koupila jsem Fabii 2 2008 a mám problém s kontrolkou otevřených dveří. Při otevření dveří se kontrolka nerozsvítí, nýbrž se rozsvítí až při zapnutí zapalování. Pokud někdo otevře dveře dříve než vypnu zapalování kontrolka zůstane svítit i při vypnutém zapalování, a zavřených a zamčených dveřích. Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpověď. Mikrospínač byl to první co nás napadlo, ale tím to není. Všechny mikrospínače jsou v pořádku. A ještě to dělá to, že nefunguje zvuková signalizace zapnutých světel a při odemčení centrálem se rožne vnitřní osvětlení, aniž by se otevřely dveře. A toto osvětlení zhasne také při zapnutí zapalování, po vypnutí zapalování se opět osvětlení rožne aniž by někdo otevřel dveře a zhasne až po zamčení auta. Byla jsem s tím u automechanika a ten si s tím neví rady 🤷‍♀️ nenapadá prosím někoho, co za tím vězí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, JZif napsal:

při odemčení centrálem se rožne vnitřní osvětlení, aniž by se otevřely dveře. A toto osvětlení zhasne také při zapnutí zapalování, po vypnutí zapalování se opět osvětlení rožne aniž by někdo otevřel dveře a zhasne až po zamčení auta.

To je normální (ale po chvíli musí osvětlení zhasnout samo).

 

Hlavně je potřeba zkontrolovat kabeláž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...