Macambo Vloženo 9. Duben 2023 Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Zdarec chlapi, nevíte proč na některých pátých dveřích Scaly není nápis Škoda? Je to jen u novějších roků výroby? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 (editace) Ještě jsem takovou Scalu neviděl 🤔. Editováno: 10. Duben 2023, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macambo Vloženo 10. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Spoiler Spoiler Třeba tato na sauto.cz a není jediná, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Dle staršího ceníku šlo objednat bez nápisu Scala, ale když chybí Škoda buď domácí tuning nebo výměna/lak dveří a nedávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macambo Vloženo 10. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Díky za informaci, každopádně to bez nápisu Škoda vypadá tak nějak neúplně, teda alespoň za mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Ona je to paradoxně při lakování té části nejdražší položka ty písmenka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macambo Vloženo 10. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Tak to už pak chápu proč tam nejsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 písmenka stojí tuším 500kč ... to fakt není drahá položka ... nicméně . položka to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Přímo v autosalonu možná více https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/657853687c2zz-napis-skoda-skoda-38759.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 já ho kupoval přímo v autosalónu ... stálo to určitě méně než 600kč ... takže to bude ta správná cena :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Viděl jsem scalu s polepy, nevím jaká firma. Nápis tam nebyl, díky těm polepům. Možné vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.572 Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Scala má normálně to zadní okno protažený až dolů k té hraně mezi světlama, ne? A nápis je pak na tom skle. Takovouhle Scalu jsem ještě neviděl a vypadá to vážně divně 🙂 První co mě napadlo při pohledu na to auto napadlo byl Fiat Stylo 😄 A to asi nechce nikdo, aby to vypadalo jako Fiat 😄 To bych do toho těch šest stovek investoval. Anebo si tam nalepit nějakej nápis. Nedávno jsem řešil polep auta a takovejhle malej nápis by vyšel na pár korun. A můžeš si tam navrhnout co chceš, ani to nemusí bejt Škoda, klidně Trabant, i to bude vypadat líp, než Fiat 😄 Tady to jde navrhnout a objednat : https://www.rezana.cz/polepy-na-auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 (editace) Scala, stejně jako předchozí rapid SB, má to sklo protažené až podle výbavy, v základu je mezi světly plech. Editováno: 16. Říjen 2023, autor: MIgráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.572 Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Ty jo, možná koukám blbě, ale na Scale jsem si tohohle ještě nevšiml...u Rapidu jo, tam je to běžný. A zvlšť v té kombinaci bez nápisu bych vůbec nepoznal, co to je za auto 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.