Spidla Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Začalo se mi u krátké Fabie 1.9TDi objevovat při jízdě na nerovnostech (i nepatrných) takové duté kovové klepání v pravé asi zadní části. Neví někdo čím by to mohlo být? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Taky mi to tam klepe když najedu na díru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Taky mam klepání v pravé zadni části ale u kombajnu. A ja vím čím to je . Mam totiž pod zadnim světlem v takové blbě přistupně kapse mezi plechy zapadly klíč z račny a sem tam mi poskoči . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 klasika - kosti stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 jj, stablík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2006 Mám rok výroby 00 a klepal mi takhle stabilizátor- kosti byly v pořádku. Tak jsem koupil novější z roku 05 co má lépe skonstruované uložení a už je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Hele pokud je to předek,tak stabilizárot ,kosti nebo čep. Pokud je to zadek a máš vzadu kotoučovou náprvu,tak to budou vychozený čepy na zadním třmenu. Jednoduchej test: Nech tam jedničku ať tě nepřejede auto. Nezatahuj ručku! Lehni si pod auto a zkus jestli nejde rukou zatřepat se zadním třmenem. Pokud jo,tak je to jasný. Já to mám taky,ale už jsem sehnal jiný třmen i s držákem. Ináč třmen nový lucas = 1400,- + držák origo (druhovýroba se nědělá) cca 1800,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidla Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Hele pokud je to předek,tak stabilizárot ,kosti nebo čep.Pokud je to zadek a máš vzadu kotoučovou náprvu,tak to budou vychozený čepy na zadním třmenu. Jednoduchej test: Nech tam jedničku ať tě nepřejede auto. Nezatahuj ručku! Lehni si pod auto a zkus jestli nejde rukou zatřepat se zadním třmenem. Pokud jo,tak je to jasný. Já to mám taky,ale už jsem sehnal jiný třmen i s držákem. Ináč třmen nový lucas = 1400,- + držák origo (druhovýroba se nědělá) cca 1800,-. Díky Je to zadek a brzdy jsou tam kotoučové. Teď jsem to zkoušel, šahal jsem na všechno možné, ale nic se nehýbalo (nevím moc co je třmen ). Ještě to zkusím zítra za světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihlar Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Je to zadek a brzdy jsou tam kotoučové. Teď jsem to zkoušel, šahal jsem na všechno možné, ale nic se nehýbalo (nevím moc co je třmen ). Ještě to zkusím zítra za světla. Jo tak to je u mě taky záhada mám 02 combi a někde v pravé zadní části cosi VRŽE,většinou na nerovnostech. Připadá mi to ale někde nahoře a ne v nápravě. Už jsem rozdělal zadní sloupek i bok kufru ale nic co by tyto zvuky mohlo vyluzovat . Takže za každý nápad nebo zkušenost děkuji,ušetříte mi nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihlar Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jo tak to je u mě taky záhada mám 02 combi a někde v pravé zadní části cosi VRŽE,většinou na nerovnostech. Připadá mi to ale někde nahoře a ne v nápravě. Už jsem rozdělal zadní sloupek i bok kufru ale nic co by tyto zvuky mohlo vyluzovat . Takže za každý nápad nebo zkušenost děkuji,ušetříte mi nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidla Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 U mě to byla nakonec prasklá nějaká tyčka u stabilizátoru. Prý se to jednou za čas stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 A to tam pauje novější typ. quote name='Tomas.cz' date='25.12.2006, 19:55 ' post='342655'] Mám rok výroby 00 a klepal mi takhle stabilizátor- kosti byly v pořádku. Tak jsem koupil novější z roku 05 co má lépe skonstruované uložení a už je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 mam stejny problem vzadu nanaprave mam kotoucove brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Taky to samé, combi, vzadu kotouče, ale najeto jen 22 000km, je to možné aby to už bouchalo. Jinak za ten třmen se musí vzít když auto jede, nebo stačí když stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.