Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Začalo se mi u krátké Fabie 1.9TDi objevovat při jízdě na nerovnostech (i nepatrných) takové duté kovové klepání v pravé asi zadní části. Neví někdo čím by to mohlo být?

Předem díky.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky mam klepání v pravé zadni části ale u kombajnu. A ja vím čím to je :p:p .

Mam totiž pod zadnim světlem v takové blbě přistupně kapse mezi plechy zapadly klíč z račny :D:D:D:D:D a sem tam mi poskoči :smich::smich: .

Vloženo

Hele pokud je to předek,tak stabilizárot ,kosti nebo čep.

Pokud je to zadek a máš vzadu kotoučovou náprvu,tak to budou vychozený čepy na zadním třmenu. Jednoduchej test:

Nech tam jedničku ať tě nepřejede auto. :D Nezatahuj ručku! Lehni si pod auto a zkus jestli nejde rukou zatřepat se zadním třmenem. Pokud jo,tak je to jasný.

Já to mám taky,ale už jsem sehnal jiný třmen i s držákem.

Ináč třmen nový lucas = 1400,- + držák origo (druhovýroba se nědělá) cca 1800,-.

Vloženo
Hele pokud je to předek,tak stabilizárot ,kosti nebo čep.

Pokud je to zadek a máš vzadu kotoučovou náprvu,tak to budou vychozený čepy na zadním třmenu. Jednoduchej test:

Nech tam jedničku ať tě nepřejede auto. :D  Nezatahuj ručku! Lehni si pod auto a zkus jestli nejde rukou zatřepat se zadním třmenem. Pokud jo,tak je to jasný.

Já to mám taky,ale už jsem sehnal jiný třmen i s držákem.

Ináč třmen nový lucas = 1400,- + držák origo (druhovýroba se nědělá) cca 1800,-.

Díky :)

Je to zadek a brzdy jsou tam kotoučové. Teď jsem to zkoušel, šahal jsem na všechno možné, ale nic se nehýbalo (nevím moc co je třmen :wacko: ). Ještě to zkusím zítra za světla.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Je to zadek a brzdy jsou tam kotoučové. Teď jsem to zkoušel, šahal jsem na všechno možné, ale nic se nehýbalo (nevím moc co je třmen :wacko: ). Ještě to zkusím zítra za světla.

Jo tak to je u mě taky záhada mám 02 combi a někde v pravé zadní části cosi VRŽE,většinou na nerovnostech.

Připadá mi to ale někde nahoře a ne v nápravě.

Už jsem rozdělal zadní sloupek i bok kufru ale nic co by tyto zvuky mohlo vyluzovat .

Takže za každý nápad nebo zkušenost děkuji,ušetříte mi nervy.

Vloženo

Jo tak to je u mě taky záhada mám 02 combi a někde v pravé zadní části cosi VRŽE,většinou na nerovnostech.

Připadá mi to ale někde nahoře a ne v nápravě.

Už jsem rozdělal zadní sloupek i bok kufru ale nic co by tyto zvuky mohlo vyluzovat .

Takže za každý nápad nebo zkušenost děkuji,ušetříte mi nervy.

Vloženo

A to tam pauje novější typ.

quote name='Tomas.cz' date='25.12.2006, 19:55 ' post='342655']

Mám rok výroby 00 a klepal mi takhle stabilizátor- kosti byly v pořádku. Tak jsem koupil novější z roku 05 co má lépe skonstruované uložení a už je to ok.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky to samé, combi, vzadu kotouče, ale najeto jen 22 000km, je to možné aby to už bouchalo. Jinak za ten třmen se musí vzít když auto jede, nebo stačí když stojí?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...