ZuzanaTrojanova Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 Dobrý den, chtěla bych tady poradit, než s tím půjdu do servisu:-)Jsem lajk a tuším, že cena v servise pro ženskou bude mnohem vyšší:) Koupila jsem si Octavku Combi 3 (rv.2017) mám ji doma asi měsíc a přestalo mi fungovat zamykání kufru, všechny ostatní dveře fungují a zamknou se. Všimla jsem si také, že Kessy u řidiče funguje podle nálady, u spolujezdce už náladová není a funguje OK, může to mít souvislost? Je nějaká možnost, jak kufr zamknout manuálně, než to opravím? Zkoušela jsem použít klíč a zamknout centrálem, ale nepomohlo a kufru se zase otevře. Máte prosím nějaký fígl? Případně je pravděpodobné, že se nejedná o čidlo,ale třeba jen o pojistku?Děkuju za radu:-)Zuzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 ... jen pro jistotu. kdyz zkousis kufr, nemas u sebe nahodou klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZuzanaTrojanova Vloženo 17. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 před 11 hodinami, hamoun napsal: ... jen pro jistotu. kdyz zkousis kufr, nemas u sebe nahodou klice? :) netušila jsem, že kessy je i na kufrové dveře, dekuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2023 Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 Ano je. A necituj bezprostředně předcházející příspěvek - kromě toho, že to vypadá opravdu divně, to nedovolují pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Bárta Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna V 16. 4. 2023 na 22:56, hamoun napsal: Takto jsem málem dostal slevu 15 tis v autobazaru za nefunkční zámek kufru 🤣, ale jak prodejce odešel od auta, už to nešlo odemknout. Přišel k autu a já jsem ho odemčel... Bohužel pro mě.... Výhoda tohoto odemykání kufru je,, že se odemkne pouze a jenom kufr. Zbytek auta zůstává zamčený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.