Shotek Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Proč nedali dozadu stejnou trysku jako na přední střikovače? Jde tam koupit nějaká jiná? Když potřebuju setřít zablácený a třeba trochu zaschlý zadní okno, tak mi to stříká takovej čůrek vody, že to dycky šudlí skoro na sucho než se ta voda začne aspoň trochu rozmazávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 A není závada třeba v ucpané hadičce, čímž by se snížil tlak a stříkalo by to míň. A kde máš ostřikovač ve stěraču nebo v třetím brzdovým světle? Já mám ve světle a stříká to dost nehledě na to že stěrač má trochu spoždění za ostřikovačem takže to na sucho nechodí. A myslím (nevím to určitě)že by v přívodním vedení měl byt jednocestný ventil aby se kapalina nevracela zpátky to by pak trvalo dlouho než to začne stříkat. Pokud máš trysku dole zkus to předělat do toho brzdovýho světla asi je to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já mám trysku ve stěrači a stříká to jako blázen... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tak to tam musí mít Shotek nějakej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pokud máš trysku dole zkus to předělat do toho brzdovýho světla asi je to lepší. Předělat trysku ze stěrače do třetího brzdového světla si myslím, že není vůbec jednoduché.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Proč myslíš že by to nešlo, kde by mohl byt problém? Já myslím že by stačilo koupit světlo s tryskou a přehodit hadičku ze stěrače na světlo. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Trysku mám ve stěrači. Jak říká Peterer...do toho předělávání se mi vůbec nechce. To ucpání už mě taky napadlo. Zkusím to aspoň trochu nějak rozdělat a pročistit aspoň tu trysku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Teda mě to taky dvakrát neuspokojuje, je to jeden proud a nerozprašuje, a přitom to ucpaný není, když to nechám dýl tak to má proud jak sviňa. Je tu někdo kdo má kombajn a tryska rozprašuje jako na čelním skle????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Teda mě to taky dvakrát neuspokojuje, je to jeden proud a nerozprašuje, a přitom to ucpaný není, když to nechám dýl tak to má proud jak sviňa. Je tu někdo kdo má kombajn a tryska rozprašuje jako na čelním skle????? Nerozprašuje jako na předku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 vzadu to jde čůrkem ne rozprachem.Mám taky kombajn.Původně to nešlo tak jsem to od motoru protáhl kompresorem a fachčil,pak zasejc ne,a zjistil jsem že u motorku ta hadička je volná a nasávala falešný vzduch tak jsem to dokola zatáhl silikonem a fachčí.Je to tuším z pohledu ze předu ta zadní,ale já to nepoužívám,dokonce jsem to kdysi z fava i odmontoval je to na nic mám zrcátka,a auto meju pravidelně 1x za 3 týdny,to stačí pokud nejezdíš bahnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Ja ho meju 1x za tyden v sobotu, a v utery uz je zase jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Sakryš, není kombajn jako kombajn. Mě se sviní jak divej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 tak to sorry,mě se kombajn moc nešpiní i když mám bílou barvu!PROČ?Jednoduché:na svůj vůz jsem si dodal zástěrky(ne origo octavia ale dodal jsem zástěrky z favorita,vypadají lépe a jsou delší.dále jen dodám na zadních je logoŠKODA ),Dále podotknu,že jezdím jen po silnicích ne po polních cestách,pokud možno se vyhýbám větším loužím,kde je možno raději přibrzdím.Vytahané bláto z polí těm se vyhnu tak že jedu mezi kolejemi ne v nich.Chlapi,octavia kombi ta nebo ta jsou identické,je to v nás řidičích.VESELÉ VÁNOCE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Sakryš, není kombajn jako kombajn. Mě se sviní jak divej. Taky mám kombajn a je zasviněný jako svině a navíc je bílý. Hlavu si stím nelámu, je to taková kamufláž proti zlodějům Zástěrky jsem koupil před měsícem origo a zatím leží v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 tak to sorry,mě se kombajn moc nešpiní i když mám bílou barvu!PROČ?Jednoduché:na svůj vůz jsem si dodal zástěrky(ne origo octavia ale dodal jsem zástěrky z favorita,vypadají lépe a jsou delší.dále jen dodám na zadních je logoŠKODA ),Dále podotknu,že jezdím jen po silnicích ne po polních cestách,pokud možno se vyhýbám větším loužím,kde je možno raději přibrzdím.Vytahané bláto z polí těm se vyhnu tak že jedu mezi kolejemi ne v nich.Chlapi,octavia kombi ta nebo ta jsou identické,je to v nás řidičích.VESELÉ VÁNOCE. Schválně sem dej fotku jak to vypadá se zástěrkama z favorita.Dyť to tam nemůže sedět Mimochodem já se taky snažím nejezdit v bordelu ale je mě to prd platný protože se to zkrátka špiní stejně. Při jízdě po mokré silnici nebo víc na dálnici se víří ta voda a dostane se tak na zadek. V tom případě vzadu stírám pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Ty zástěrky z Faválu by mě taky zajímaly. Pochybuju, že kopírují blatník jako origo! Mám riginální a necítím potřebu tam dávat nějaké, které bych tahal po zemi - dostačují ty Škodovácké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Schválně sem dej fotku jak to vypadá se zástěrkama z favorita.Dyť to tam nemůže sedět Mimochodem já se taky snažím nejezdit v bordelu ale je mě to prd platný protože se to zkrátka špiní stejně. Při jízdě po mokré silnici nebo víc na dálnici se víří ta voda a dostane se tak na zadek. V tom případě vzadu stírám pořád. Presne tak, je to turbulenci za autem pri vyssich rychlostech a ne o delce zasterek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 23. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Schválně sem dej fotku jak to vypadá se zástěrkama z favorita.Dyť to tam nemůže sedět Mimochodem já se taky snažím nejezdit v bordelu ale je mě to prd platný protože se to zkrátka špiní stejně. Při jízdě po mokré silnici nebo víc na dálnici se víří ta voda a dostane se tak na zadek. V tom případě vzadu stírám pořád. Presne tak, je to turbulenci za autem pri vyssich rychlostech a ne o delce zasterek ;-) Přesně tak, ja jsem se radil s kamošem co má zástěrky a auto má špinavý stejně. Je to tou turbulencí. Při jízdě po dálnici za deště to jde krásně vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 tady je to: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 eftě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 tak nevím jak vám,hoši,mě se to líbí a nejen mě,mám na to docela dobré ohlasy,montáž nebyla složitá jen tu přední jsem musel trochu oříznout aby lépe sedla k blatníku.Vyšly mě na 100 kč,práce na 1 hodku.Originál se mi moc nelíbí,řekl bych jen decentní doplněk než účel,naví přední stojí u nás v prodejně 385 kč,zadní pak v yjdou na 450 kč,+ - .už si to nepamatuji ale je to pár kaček.Tak to zhodnotte čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ty zadní mi příjdou jak na náklaďák.....ale proti gustu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ty přední mě připadají stejně dlouhý jako originální, a na těch fotkách zadních je to špatně vidět ,ale ty se taky musely nějak upravovat ne? Já sem si tam dával taky zástěrky,taky kvůli kamínkům co lítají zespodu do prahů a schválně sem koupil origo aby tam sedly jak prdel na hrnec a abych nic nemusel upravovat. A taky že jo sedly Taky se mě to s nima víc líbí (ale to už se tady někde řešilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 zadní jsem upravovat nemusel jen je tam větší prolis,oktávka je kulatější,ale není to tolik vidět,bohužel to foták nechce pobrat ani s bleskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.