Delphin Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Neví někdo, jak moc se liší podvozek Scouta s DCC od Laurin&Klement? Jde mi o to, že L&K je dost nízký a je snadné chytit předním nárazníkem o obrubníky ve městě. Váhám nad necháním si svého Superba pro manželku, jenže ta často chytí i s OIII, která má nárazník výš. Tak mě napadlo, co by znamenalo SIII zvednout na úroveň Scouta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Myslim ze scout se zvýšeným podvozkem nejde s dcc tlumicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 3. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2023 Podle ceníku z 2021 Scout mohl mít DCC za příplatek. A jestli se nepletu, tak zvýšený oproti ostatním modelům byl vždycky. Nejde mi o verzi s podvozkem pro špatné cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Květen 2023 Sdílet Vloženo 3. Květen 2023 Prave ze jde o to ze podvozek u superbu s dcc je o 10mm niz nez s klasickejma tlumicema. Sportovni podvozek bez dcc je o 15mm niz, ale sportovni s dcc nejde. Proto bych to videl ze delsi pruziny s dcc taky nepujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Květen 2023 Sdílet Vloženo 3. Květen 2023 Standard 0 mm Sportovni provedeni -15 mm Paket pro spatne cesty +15mm DCC -10 mm Scout neni terenak, nema specialni kombinaci DCC a vyssich pruzin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 7. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Takže Scout tedy zvýšený není? Respektive je jen s paketem pro špatné cesty? Scout s DCC a -10 mm oproti standardu mi moc smysl nedává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 9. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Tak teď v salonu koukám na Scouta s DCC a rozhodně je zvýšený. Teď jen zjistit, co všechno se liší. A stojí na 19" kolech 235/40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 A je to skutecne s DCC? Nema to jen tlacitko pro "jizdni rezimy"? Ted jsem to hledal a standardni je sice zakrytovany a zvyseny urcite, ale u DCC ani slovo. Mozne je ale vsechno, sveho casu zapirala Skoda treba VAQ u OIII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 9. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Jo, je tam DCC. A oproti mému L&k je výš nejmíň o 3 cm, možná víc. Zkoušel jsem jen na pěst + prsty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Když budem uvažovat, že normální L&K je s DCC na úrovni -10 mm, normální zvýšený podvozek +15 mm, tak je rozdíl (papírově) 25 mm. Asi teda pro Scout zvýšení zachovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 12. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2023 @Delphin Vezmi to VINko scauta jestli tu fotku máš ve vyšším rozlišení a porvnej pružiny, tlumiče a stabilizátory proti svojemu autu :) Kdokoliv kdo ti umí vylistovat čísla dílů dle VIN (autorizák). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 (editace) Hlavne si pozri aké má gumy. Passat Altrrack ma úplne iné gumy ako normálny a aj tým je vyšší. A je to 4x4 za mňa to ma vysoké pružiny ako paket zle cesty. Editováno: 23. Srpen 2023, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Dedecek Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Přidávám se s dotazem, jediné co mi na autě chybí vyšší světlá výška, pokud někdo ví co by šlo vyměnit uvítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.