Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem si půjčil Fábku od táty a jedna mládá pěkná dívčina mě u Znojma šťouchla do škarpy.

post-9-1166103940.jpg

Tak jsem si půjčil Fábku od táty a jedna mládá pěkná dívčina mě u Znojma šťouchla do škarpy.

Pekna nepekna,nebo by zcernalo!! Inak zamrzi :(

Mne pred chvilkou napalil taky jeden manik na krizovatce moji Fabku :( L zadni dvere + blatnik :( Tak v tom nejsme ani jeden dneska sam :)

Aj to je škoda. Chudák auto, ho to muselo bolet :angry:

Pěkný dárek před vánocema :o

Je mi to líto. Mně zas někdo (ani mu nemůžu přijít na jméno) udělal rysku přes zadní dveře a blatník a to jsem si jenom odskočil do obchodu! To bolelo na srdci a na duši! Já ho tak dopadnout !!!!! To bylo na začátku listopadu, i to moje auto se urazilo a hned na to jsem začal mít problémy s elektrikou, které jsem dosud nevyřešil, ale jsem objednaný v servisu - sice až v lednu.

To musel mit fotr radost co ? B)

Ale ber to sportovne jsou to jenom plechy.

Upřímnou soustrast, to nasere :angry: Se taky bojím dne, kdy se důvěrněji potkám s nějakým blbem, co do mě šťouchne <_< A tajně se modlím, aby se to nikdy nestalo...

By se z toho ta svlečna měla aspoň nějak vykou......pit :) Ne, že by to pak bolelo auti nebo tatíka míň, ale aspoň pro Tebe by to byla malá náplast... Ale jinak je mi auti i Tebe líto.

Taky pridavam litost,ale kdyz vidim ty ridice u preplnenyho Kauflandu a kdybych nekolikrat nezatroubil,mel bych tolik novych dilů....ale zato to nestoji..

soucítím se tebou..., ach jo, i tam jezdím, snad mě to nepotká...

na kolik vyjde oprava?

• Autor

Tak auto je opravený a vypadá skoro líp než před tím. Nový nárazník, blatník, světlo, podběh, přední pneu. Plus lak na kapotu a druhý blatník. Cena 36 000 Kč. Vše platí pojišťovna pouze u pneu se řeší nějaká amortizace. Můžu pochválit Autoservis Suchý - Znojmo - kvalita a rychlost.

Upraveno od MichalJ

Tak auto je opravený a vypadá skoro líp než před tím. Nový nárazník, blatník, světlo, podběh, přední pneu. Plus lak na kapotu a druhý blatník. Cena 36 000 Kč. Vše platí pojišťovna pouze u pneu se řeší nějaká amortizace. Můžu pochválit Autoservis Suchý - Znojmo - kvalita a rychlost.

Moc pekny, hlavne ta rychlost...

A hlavně ta cena :o Tak nemít havarijku, tak ten vánoční stromek by mohl mít větve až na zem, aby nebylo pod ním vidět to h.vno lol Čus.

• Autor

Sice auto má havarijku, ale šlo to z povinvýho ručení. Zatím to nestálo ani korunu. Uvídím akorát co ty kola.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.