MichalJ Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak jsem si půjčil Fábku od táty a jedna mládá pěkná dívčina mě u Znojma šťouchla do škarpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak jsem si půjčil Fábku od táty a jedna mládá pěkná dívčina mě u Znojma šťouchla do škarpy. Pekna nepekna,nebo by zcernalo!! Inak zamrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Mne pred chvilkou napalil taky jeden manik na krizovatce moji Fabku L zadni dvere + blatnik Tak v tom nejsme ani jeden dneska sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak jsem si půjčil Fábku od táty a jedna mládá pěkná dívčina mě u Znojma šťouchla do škarpy. Aj to je škoda. Chudák auto, ho to muselo bolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pěkný dárek před vánocema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Je mi to líto. Mně zas někdo (ani mu nemůžu přijít na jméno) udělal rysku přes zadní dveře a blatník a to jsem si jenom odskočil do obchodu! To bolelo na srdci a na duši! Já ho tak dopadnout !!!!! To bylo na začátku listopadu, i to moje auto se urazilo a hned na to jsem začal mít problémy s elektrikou, které jsem dosud nevyřešil, ale jsem objednaný v servisu - sice až v lednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 To musel mit fotr radost co ? Ale ber to sportovne jsou to jenom plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Upřímnou soustrast, to nasere Se taky bojím dne, kdy se důvěrněji potkám s nějakým blbem, co do mě šťouchne A tajně se modlím, aby se to nikdy nestalo... By se z toho ta svlečna měla aspoň nějak vykou......pit Ne, že by to pak bolelo auti nebo tatíka míň, ale aspoň pro Tebe by to byla malá náplast... Ale jinak je mi auti i Tebe líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Taky pridavam litost,ale kdyz vidim ty ridice u preplnenyho Kauflandu a kdybych nekolikrat nezatroubil,mel bych tolik novych dilů....ale zato to nestoji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Tak jsem si půjčil Fábku od táty a jedna mládá pěkná dívčina mě u Znojma šťouchla do škarpy. soucítím se tebou..., ach jo, i tam jezdím, snad mě to nepotká... na kolik vyjde oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 (editace) Tak auto je opravený a vypadá skoro líp než před tím. Nový nárazník, blatník, světlo, podběh, přední pneu. Plus lak na kapotu a druhý blatník. Cena 36 000 Kč. Vše platí pojišťovna pouze u pneu se řeší nějaká amortizace. Můžu pochválit Autoservis Suchý - Znojmo - kvalita a rychlost. Editováno: 18. Prosinec 2006, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Tak auto je opravený a vypadá skoro líp než před tím. Nový nárazník, blatník, světlo, podběh, přední pneu. Plus lak na kapotu a druhý blatník. Cena 36 000 Kč. Vše platí pojišťovna pouze u pneu se řeší nějaká amortizace. Můžu pochválit Autoservis Suchý - Znojmo - kvalita a rychlost. Moc pekny, hlavne ta rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 A hlavně ta cena Tak nemít havarijku, tak ten vánoční stromek by mohl mít větve až na zem, aby nebylo pod ním vidět to h.vno Čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 18. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Sice auto má havarijku, ale šlo to z povinvýho ručení. Zatím to nestálo ani korunu. Uvídím akorát co ty kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.