Z3ro Vloženo 23. Květen 2023 Sdílet Vloženo 23. Květen 2023 Ahoj, řešil jste někdo uchycení RZ pomocí suchého zipu místo rámečku? Vzadu by to asi neměl být problém, ale vepředu RZ celkem přesahuje do mřížky, takže by nebyla ve spodní části přilepená. Máte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lionnel Vloženo 23. Květen 2023 Sdílet Vloženo 23. Květen 2023 (editace) Přesně pod RZ mřížka není, je tam takový "výkus" z černého plastu. Menší problém ale je, že je předek mírně zaoblený (v obou směrech), takže jsem musel značku naohýbat, aby nikde neodstávala a neměla tendenci se odlepovat. Editováno: 23. Květen 2023, autor: Lionnel Doplnění a upřesnění informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 24. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 Díky:) o výkusu jsem nevěděl, to by teda mělo být v pohodě. S naohýbáním značky počítám, naštěstí je to jen hliník, tak to snad nebude žádná věda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 On 5/23/2023 at 9:08 PM, Z3ro said: Ahoj, řešil jste někdo uchycení RZ pomocí suchého zipu místo rámečku? Vzadu by to asi neměl být problém, ale vepředu RZ celkem přesahuje do mřížky, takže by nebyla ve spodní části přilepená. Máte někdo zkušenosti? Jo, mam prilepeno na suchem zipu 3M Dual-Lock predni i zadni. Na obe znacky jsem vystacil s celkem 1 m zipu. Kazda znacka na 4 prouzcich. Drzi to fakt fest, kdyz se povrchy pred lepenim dukladne ocisti a odmasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 25. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Už mám nalepené, taky sucháč 3m dual lock a drží jak přibité. Ani nebylo potřeba nijak zásadně ohýbat RZ. A vypadá to auto hned mnohem lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Nafotíš prosím? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Tiež sa mi nepáčil ten rámček, hľadal som niečo krajšie, kde nebude reklama dealera a našiel som toto https://www.altigiri.sk/ Kúpil som verziu s rámčekom a hodne sa mi to páči. Majú aj verziu s velcro páskou nalepovaciu alebo na magnety, mrknite na link. Vo finále tenký rámček vyzerá takto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Mám též rámeček Altigiri a též mohu doporučit. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 26. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 před 17 hodinami, Zzzzz napsal: Nafotíš prosím? Jasný, tady dva rychlocvaky:) za mě dobrý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Super, vypadá to HODNĚ čistě. Opravdu hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Za mě taky 100% bezrámečkově, je to o hodně čistější, elegantnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Jako vždy 3M páska a za mě cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Já mám bezramečkové držáky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Já bych se u toho bezrámečkovýho uchycení bál, že mi plech SPZ poškodí lak. Zejména u tebe Boleslaváku, z fotky to vypadá, že to je plech na plech (lak) a třeba při zavírání kufru (není-li elektrické a s kufrem se bouchne), tak SPZ trošku propruží a může to poškodit lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Copak píši, že mám SPZ přichycenou bezrámečkově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 27. Květen 2023 Sdílet Vloženo 27. Květen 2023 Já minulý týden při voskování sundal po dvou letech rámeček a zhrozil jsem se, jak je lak pod ním pošrábaný. Takže taky 3M suchý zip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Máte někdo zkušenosti s podobným nebo dokonce stejným držákem SPZ? Průhledný držák SPZ Plexiclick V1 Transparent (110 mm) - Ahifi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Mám ten stejný a pohoda. Drží pevně, nejde vidět a umyješ pod značkou špínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Super 😊 Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna @Red.Max Mám stejné (jen černé) a určitě doporučiji pokud nechceš značku lepit oboustrannou lepenkou nebo dávat na suchý zip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Díky za info @Lasse a @Ort objednám Černé ty budou pravděpodobně lépe ladit se šedým grafitem v metalíze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.