Rasto262626 Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Zdravim mam problem z fabiou 1 1.4 16 v 55 kw zhaslo za jazdy odvtedi nejde naštartovať. Kompresia valcov 15b kazdi valec ma to kazdy valec samostatnu cievku. Sviecky nove 1 cievka bola prasknuta odlomena vimenena za ngk novu cievku auto nema ziadne. Chiby. Bola tam len 4 valec vipadok zapalovania. Ale ta bola zla je vimenena uš auto nechita nehádže iskru ani jedna sviečka premerane napätie na cievku. Po otočenie kľúča tam neje 12 v ani pri štartovanie kde by mohol byť problem niekto z rovnakou skúsenosťou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 Ahoj podíval bych se na pojistky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasto262626 Vloženo 30. Květen 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2023 To som urobil poistki na baterke hlavne su vizualne vporiatku a aj po premeraňi su prechodne skontroloval som aj tie v krabicke na baterke tie su tiez ok a aj vo vnutri na boku su vsetky premerane a su ok. Aj povitahovane a skontrolovane poistkove petice precistene kontoxom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.