Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Resil nekdo problem vrzani na pricnych nerovnostech nebo treba i pri zhoupnuti auta pri prudsim zabrzdeni. Zajimalo by me, co to zpusobuje. Zacalo to tak po najeti cca. 70k a nyni po 100k je uz to natolik intenzivni, ze mi to vadi. Uplne totozny problem jsem mel kdysi davno na jednickove Fabii a autorizovany servis to nebylo sto vyresit. Vymenili postuplne asi 5 dilu v podvozku, nez se trefili, coz bych nerad opakoval. Tehdy to bylo hornim ulozenim prednich tlumicu, coz jsem u citigo vymenil preventivne nedavno pri vymene prskle predni pruziny a nepomohlo to. 

Nevím jestli je to to samé, ale u mě to dělalo jen když byla zima a spíše brzy po vyjetí a jen při zhoupnutí předku (např. zpomalovací práh). Jako kdyby se tlumič potřeboval rozhýbat. Teď jsem nechal při 240000 km vyměnit tlumiče včetně vrchního uložení tak uvidím až přijde zima.

mě kdysi mechanik tvrdil něco o silentblocích (asi v ramenech?), auto mělo cca 6-7 let a cca 40tkm, když to začalo povrzávat, ale záleželo na počasí...mě to netrápilo, tak jsem nic neměnil, ale třeba je to stopa...

Silentbloky na ramenech předního ramene mně na autě jakoby poťukávaly a jakoby v místě těsně pod pedály. V servisu vždy promazali a byl klid do další prohlídky. Vůle tam prý žádné nebyly.  

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.