mike_k Vloženo 16. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Resil nekdo problem vrzani na pricnych nerovnostech nebo treba i pri zhoupnuti auta pri prudsim zabrzdeni. Zajimalo by me, co to zpusobuje. Zacalo to tak po najeti cca. 70k a nyni po 100k je uz to natolik intenzivni, ze mi to vadi. Uplne totozny problem jsem mel kdysi davno na jednickove Fabii a autorizovany servis to nebylo sto vyresit. Vymenili postuplne asi 5 dilu v podvozku, nez se trefili, coz bych nerad opakoval. Tehdy to bylo hornim ulozenim prednich tlumicu, coz jsem u citigo vymenil preventivne nedavno pri vymene prskle predni pruziny a nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 22. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2023 Nevím jestli je to to samé, ale u mě to dělalo jen když byla zima a spíše brzy po vyjetí a jen při zhoupnutí předku (např. zpomalovací práh). Jako kdyby se tlumič potřeboval rozhýbat. Teď jsem nechal při 240000 km vyměnit tlumiče včetně vrchního uložení tak uvidím až přijde zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 23. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2023 mě kdysi mechanik tvrdil něco o silentblocích (asi v ramenech?), auto mělo cca 6-7 let a cca 40tkm, když to začalo povrzávat, ale záleželo na počasí...mě to netrápilo, tak jsem nic neměnil, ale třeba je to stopa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 25. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2023 Silentbloky na ramenech předního ramene mně na autě jakoby poťukávaly a jakoby v místě těsně pod pedály. V servisu vždy promazali a byl klid do další prohlídky. Vůle tam prý žádné nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.