Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemate nekdo zkusenost s dodatecnym dokoupenim zaruky na 150tis Km. (Polozka v ceniku: Rozsireni sluzby Skoda prodlouzena zaruka… za 8500,-Kc) Jake jsou podminky? Je to mozne napr. do prvni servisni prohlidky ap. Auto ma nyni zaruku 5let/100tis. V autorizaku borec nevedel a na odpoved od vyrobce budu cekat mesic… Diky. 

Upraveno od Tomas_cz1

Tiež som to zisťoval a dostalo sa mi odpovede, že dodatočne sa to nedá kúpiť, buď to zvolíš pri konfigurovaní auta, alebo máš smolu.

To je podľa mňa dobrá blbosť, na Peugeote som mohol predĺženú záruku dokúpiť hocikedy počas trvania záruky.

Škodovka jen při konfiguraci. Pozdějí ani ťuk.

Osobně jsem se setkal pouze s tím, že dodatečně (do první servisní prohlídky), lze koupit maximálně předplacený servis, záruku už nikoliv. 

Nám nabídli prodloužení záruky před převzetím.

• Autor

Takze smolicek. Diky vsem za reakce. 

Prodlouženou záruku lze dokoupit před předáním vozu, jak píše jenycek. Dokud dealerství auto v systému neoznačí jako prodané resp. předané.

• 1 měsíc později...

Doplním info za mě - chtěl jsem dodatečně doobjednat prodlouženou záruku (Btw. nyní do 100k km stojí už 11.200 Kč). A dealer mi napsal, že by již do objednávky nezasahoval, protože je auto zaplánované a ztratil bych tak garanci ceny při podpisu smlouvy + hrozí další posun výroby. Takže to doplníme až ve chvíli, kdy bude auto vyrobeno.

• 1 rok později...

Zvažuji na O4FL 1.5 TSI DSG před předáním nového auta dokoupit prodlouženou záruku co mi nabízí, má to smysl? Stojí 14K, to by nebyl problém ještě, ale podmiňují to návštěvami autorizovaných servisů a první až po 2 letech nebo 30tis. km, pak každý rok. A předplacený servis na 5 let do 60 tis. km stojí 22K. Najedu do 10K za rok protože jezdím ještě jiným autem a tak si říkám jestli to má cenu. Po takovém nájezdu se toho moc nemění a za výměnu oleje a filtru chtějí ranec. Vždycky jsem si auta servisoval sám, včetně výměn filtrů a olejů každý rok před zimou a za 5 let jestli najedu 50K tak to je moc. 2 roky je záruka stejně tak nevím jestli má smysl připlácet a raději si ty peníze nenechat na případné opravy po těch dvou letech kdyby neco. Vím že jsou komponenty drahé, ale taky jsem slyšel že ani u te prodloužené záruky nemáte jistotu že vám to na nějakou pokaženou věc uznají.

Upraveno od Gandi

Já jsem při objednávání nového auta dostal zadarmo k prodloužené záruce na pět let i základní předplacený servis na pět let. 

Skus se zeptat, třeba to vyjde.

Samozřejmně jsem chtěl, ale to už mě nedali. Obvolal jsem pár dealerů před objednáním auta a ti mne na tu 130 premium + výbava navíc slevovali až jsem si vyjednal slušnou slevu na auto oproti ceníkové ceně. A i kdyby mi dali predplacený servis a prodlouženou záruku na 5 let zdarma, pořád by to bylo málo, protože sleva co mi dali byla dvojnásobná. 😄Pokud ti neslevili s ceny auta a dali jen tohle jak píšeš, tak tě minimálně ještě o 20K oškubali.

Upraveno od Gandi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.