Přejít na obsah

Prodloužená záruka - dodatečné dokoupení

Tomas_cz1

Doporučené příspěvky

Nemate nekdo zkusenost s dodatecnym dokoupenim zaruky na 150tis Km. (Polozka v ceniku: Rozsireni sluzby Skoda prodlouzena zaruka… za 8500,-Kc) Jake jsou podminky? Je to mozne napr. do prvni servisni prohlidky ap. Auto ma nyni zaruku 5let/100tis. V autorizaku borec nevedel a na odpoved od vyrobce budu cekat mesic… Diky. 

Editováno: , autor: Tomas_cz1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Doplním info za mě - chtěl jsem dodatečně doobjednat prodlouženou záruku (Btw. nyní do 100k km stojí už 11.200 Kč). A dealer mi napsal, že by již do objednávky nezasahoval, protože je auto zaplánované a ztratil bych tak garanci ceny při podpisu smlouvy + hrozí další posun výroby. Takže to doplníme až ve chvíli, kdy bude auto vyrobeno.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zvažuji na O4FL 1.5 TSI DSG před předáním nového auta dokoupit prodlouženou záruku co mi nabízí, má to smysl? Stojí 14K, to by nebyl problém ještě, ale podmiňují to návštěvami autorizovaných servisů a první až po 2 letech nebo 30tis. km, pak každý rok. A předplacený servis na 5 let do 60 tis. km stojí 22K. Najedu do 10K za rok protože jezdím ještě jiným autem a tak si říkám jestli to má cenu. Po takovém nájezdu se toho moc nemění a za výměnu oleje a filtru chtějí ranec. Vždycky jsem si auta servisoval sám, včetně výměn filtrů a olejů každý rok před zimou a za 5 let jestli najedu 50K tak to je moc. 2 roky je záruka stejně tak nevím jestli má smysl připlácet a raději si ty peníze nenechat na případné opravy po těch dvou letech kdyby neco. Vím že jsou komponenty drahé, ale taky jsem slyšel že ani u te prodloužené záruky nemáte jistotu že vám to na nějakou pokaženou věc uznají.

Editováno: , autor: Gandi
Odkaz ke komentáři

Samozřejmně jsem chtěl, ale to už mě nedali. Obvolal jsem pár dealerů před objednáním auta a ti mne na tu 130 premium + výbava navíc slevovali až jsem si vyjednal slušnou slevu na auto oproti ceníkové ceně. A i kdyby mi dali predplacený servis a prodlouženou záruku na 5 let zdarma, pořád by to bylo málo, protože sleva co mi dali byla dvojnásobná. 😄Pokud ti neslevili s ceny auta a dali jen tohle jak píšeš, tak tě minimálně ještě o 20K oškubali.

Editováno: , autor: Gandi
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...