Dodo-Kolín Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jsou tam LED diodky a jednu máš asi prasklou-nebo špatný kontakt. Rozebrat a vyčistit to prý jde. Dost toho píšou kluci u SUPa tak tam pohledej..... Já jsem to musel vyměnit celé, protože mi do obou zrcátek teklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilDave Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jsou tam LED diodky a jednu máš asi prasklou-nebo špatný kontakt. Rozebrat a vyčistit to prý jde.Dost toho píšou kluci u SUPa tak tam pohledej..... Já jsem to musel vyměnit celé, protože mi do obou zrcátek teklo Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 a cena? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Kolem 700-800kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilDave Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Kolem 700-800kč Jj nemam tu u sebe fakturu ale mam pocit ze to bylo 750Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak jsem si skoro teprve po roce používání mé OII všimnul že osvětlení prostoru před dveřmi ze zpětnýách zrcátek SKUTEČNĚ funguje jen za tmy, jo šlověk se furt učí Zdravím, to znamená že interiérové osvětlení také svítí jenom za tmy ? (samozřejmně při otevření dveří, nebo dálkáčem) Kde na autě je snímač venkovního denního světla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 snimac je v destovem senzoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ahoj...umřel mi pravý blinkr ve zpětném zrcátku...uvažuju,že bych koupil nový i s osvětlením nástupního prostoru...stačí to zapojit na stávající konektor a nakódovat ? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody. Jak se to rozebírá?Kolik diod tam má svítit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Rozebírá se to lehce a jsou tam tři diody... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75373 Editováno: 17. Říjen 2009, autor: Jiří Zubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíša Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Ahoj, v práci na OII po zavření dveří ještě chvíli svítí bílým světlem lampičky v blinkrech v zrcátkách. Mě to doma nedělá. To je nějaká příplatková výbava? Jde to nějak jednoduše dodělat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmen Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíša Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek Jo je to před FL. To znamená, že stačí vyměnit jen ten spodní díl zrcátka se světýlkem a bude to fungovat? Nebo se musí ta RJ upravit? A kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Ahoj,prestalo mi svitit na prave strane osvetleni nastupniho prostoru a blinkr,je k tomu pojistka nebo ne?NEvite nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) V prvom rade by som preveril disgnostikou, či nehlási RJ príslušných dverí chybu. A ak nie, tak by som preveril kabeláž od zrkadla do RJ dverí a samotné zrkadlo. Poistkou to nebude. Editováno: 3. leden 2011, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Já bych se přikláněl skoro k tomu, že do zrcátka natekla voda a proto to nesvítí, ale jak psal kolega nademnou tak diagnostika by ti to řekla, když tam něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Problem vyresen,kdyz jsem tam daval ledky,spatne se zasunul dratek ktery vede k blinkru a osvetleni :-- ale jinak diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Jde nějak jednoduše sundat ten průhledný kryt světla a blinkru zespodu zrcátka? Mám ho na levé straně prasklý, chci dát nový, tak jestli to stačí nějak vycvaknout, nebo je to složitější a je lepší to svěřit někomu, kdo to umí, abych to ještě nepolámal? Nový ještě nemám, abych se podíval, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Ahoj, tak ctu vase prispevky ohledne Comming/Leaving home. Zeptam se znova, z odpovedi moudry nejsem. Mam OII - ambiente model 2008 a rad bych aby mi pri odemceni auta osvetlovala zrdcatka nastupní prostor. Ptam se, zda-li a za jakych okolnosti je toto mozne aktivovat, dodelat a co je k tomu zapotrebi vymenit?? Diky moc a pripadne se omlouvam se duplicni dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octosh196 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Zdarvicko,chci se zeptat, zda je osvetleni nastupniho prostoru ze zrcatek soucasti systemu Light assistant?Nebo je to pouze o nejakym nastaveni?Pres MAXI-DOT jsem nic nevystarchal.. A muj dojem je ten,ze je to i na autech,ktere light assistant a leaving home nemaji..? zdravím , mám OII 2007 a valí mě naprosto všechno svícení pod zrcátkama, leaving a comming home a jak tam nějkdo psal že to nefunguje kvuli tomu že nemá deštěvej senzor tak je uplná blbost, stačí když se l a c home nacoduje do maxidotu, jinač osvětlení svítí na všechn oII elegance a RS určitě! jestli to nesvítí tak zkontrolavat pojistky nebo žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octosh196 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Ahoj, tak ctu vase prispevky ohledne Comming/Leaving home. Zeptam se znova, z odpovedi moudry nejsem. Mam OII - ambiente model 2008 a rad bych aby mi pri odemceni auta osvetlovala zrdcatka nastupní prostor. Ptam se, zda-li a za jakych okolnosti je toto mozne aktivovat, dodelat a co je k tomu zapotrebi vymenit?? Diky moc a pripadne se omlouvam se duplicni dotaz. zdravím, pokud to fakt chceš tak vyměn zrcátka která tam tu žárovku mají (tu osvětlovací) a napoj si ji bud na žárovku v interiéru osvětlení, nebo na osvětlení ve dvěřích a je to, já osobně si budu ted přepojovat osvětlení v zrcátkách a budu si to napojovat na zpátečku takže když zařadím spátečku tak se mi rozsvítí světla pod zrcátky,(příjdemi to lepší využití při parkování večer podelně než aby mi to svítilo když nastupuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octosh196 Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Ahoj, tak ctu vase prispevky ohledne Comming/Leaving home. Zeptam se znova, z odpovedi moudry nejsem. Mam OII - ambiente model 2008 a rad bych aby mi pri odemceni auta osvetlovala zrdcatka nastupní prostor. Ptam se, zda-li a za jakych okolnosti je toto mozne aktivovat, dodelat a co je k tomu zapotrebi vymenit?? Diky moc a pripadne se omlouvam se duplicni dotaz. zdravím, pokud to fakt chceš tak vyměn zrcátka která tam tu žárovku mají (tu osvětlovací) a napoj si ji bud na žárovku v interiéru osvětlení, nebo na osvětlení ve dvěřích a je to, já osobně si budu ted přepojovat osvětlení v zrcátkách a budu si to napojovat na zpátečku takže když zařadím spátečku tak se mi rozsvítí světla pod zrcátky,(příjdemi to lepší využití při parkování večer podelně než aby mi to svítilo když nastupuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Neni v tom nic složitého stačí dokoupit spodní dí zrcátek (led + objímka pro žárovku nasvícení nástupního prostoru cca 850kč)k el instalaci zrzátka přidat jeden vodič napojit jej do svorkovnice ve dveřích a nakodovad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nekrisek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Neni v tom nic složitého stačí dokoupit spodní dí zrcátek (led + objímka pro žárovku nasvícení nástupního prostoru cca 850kč)k el instalaci zrzátka přidat jeden vodič napojit jej do svorkovnice ve dveřích a nakodovad Leoši, kam přesně do jakého konektoru? Měnil jsem spodky zrcátek - nateklo do nich, zalil jsem je silikonem a přidal osvětlení nástupu, ale zapojil jsem ho na osvětlení dveří - to červené světlo při otevřených dveří a je to naprd ... Chtěl bych, aby to svítilo když auto odemknu, tedy na osvětlení interiéru? Dá se to někam ve dveřích přepojit? na jiný kábl? Nebo jde jdednotka dveří nakódovat tak, aby při odemčení svítilo i to světlo ve dveřích? to bych měl po problému, jen to SW upravit v kodovaní. Máte někdo zkušenost? Ještě jsem si všimnul, že mi do svorkovnice zrcátek vede jeden kábl, který dál k zrcátku nepokačuje, končí pod dveřním tapcem a je bílo/fialový - máte někdo schema zapojení káblů? konektoru co na co je? Díky. PS: Jinak všem, co tu psali konstruktivní postupy, jak co rozebrat SLAVA! Je to fakt jednoduche a velmi rychle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nekrisek Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 (editace) Ahoj, tak píšu pokračování v osvětlení zrcátek. Někde na jiném webu jsem našel, že ten kábl ve svorkovnici u zrcátka (bílo/fialová) je opravdu osvětlení nástupu. To je super, ale ... Voltmetrem jsem změřil, že po odemčení vozu je na káblu 12V, počasu zmizí stejně, jako by to mělo zhasnout,takže funkce je správná. Pokud ale na to připojím buď diodovou parkovačku nebo normální 5W parkovačku, tak to nesvítí, okamžitě po připojení napětí klesne asi na 2V, jako by to něco nepustilo. Měřil jsem to i na patici žárovky přímo. Nejdřív jsem tam měl LED parkovačku, tak jsem myslel, že je tam kontrola prasklé žárovky, tak jsem ji vyndal a dal tam klasickou skleněnku 5W parkovačku a to samé. Víte někdo, proč to takto je? Případně, kde se kóduje zapnutí osvětlení nástupu s nějakým popisem? Je to ale divné, že tam 12V vede, pokud dám žárovku, tak to 12V odpojí. Díky za info a nápady Standa ****************************************************** Vyřešeno = nakódováním LP a PP jednotky dveří :-) Jak jednoduché ****************************************************** Editováno: 17. Červen 2011, autor: Nekrisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.