Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsou tam LED diodky a jednu máš asi prasklou-nebo špatný kontakt. Rozebrat a vyčistit to prý jde.

Dost toho píšou kluci u SUPa tak tam pohledej.....

Já jsem to musel vyměnit celé, protože mi do obou zrcátek teklo :feve:

Jsou tam LED diodky a jednu máš asi prasklou-nebo špatný kontakt. Rozebrat a vyčistit to prý jde.

Dost toho píšou kluci u SUPa tak tam pohledej.....

Já jsem to musel vyměnit celé, protože mi do obou zrcátek teklo :feve:

Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody.

a cena? diky

Kolem 700-800kč

Jj nemam tu u sebe fakturu ale mam pocit ze to bylo 750Kc.

Tak jsem si skoro teprve po roce používání mé OII všimnul že osvětlení prostoru před dveřmi ze zpětnýách zrcátek SKUTEČNĚ funguje jen za tmy, jo šlověk se furt učí ;)

Zdravím,

to znamená že interiérové osvětlení také svítí jenom za tmy ? (samozřejmně při otevření dveří, nebo dálkáčem)

Kde na autě je snímač venkovního denního světla ?

• 2 týdny později...

snimac je v destovem senzoru....

Ahoj...umřel mi pravý blinkr ve zpětném zrcátku...uvažuju,že bych koupil nový i s osvětlením nástupního prostoru...stačí to zapojit na stávající konektor a nakódovat ? Díky za radu. :)

Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody.

Jak se to rozebírá?Kolik diod tam má svítit?

• 7 měsíců později...

Ahoj, v práci na OII po zavření dveří ještě chvíli svítí bílým světlem lampičky v blinkrech v zrcátkách. Mě to doma nedělá. To je nějaká příplatková výbava? Jde to nějak jednoduše dodělat? Dík

ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek

ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek

Jo je to před FL. To znamená, že stačí vyměnit jen ten spodní díl zrcátka se světýlkem a bude to fungovat? Nebo se musí ta RJ upravit? A kabely?

• 4 měsíce později...

Kde je na A-sloupku ovládané napájení pro vnější zrcátka?

PS: Taky vám tyto stránky běží extrémně pomalu??? :help:

nikde na A sloupku ho nenajdeš, vychází primo z jednotky dveři a do ní to jde po CANu

A sakra... A odkud je napájeno vrchní osvětlení (při otevřených dveřích) ? Díky :palec2:

z BSG - centralni elektrika

A kde je fyzicky BSG umístěna? A na kterém konektoru - pinu je osvětlení? Díky moc za pomoc... :help:

• 4 týdny později...

Ahoj,prestalo mi svitit na prave strane osvetleni nastupniho prostoru a blinkr,je k tomu pojistka nebo ne?NEvite nekdo

• 5 týdnů později...

Zdar všichni kam přesně napojit osvětlení nástupního prostoru mám jen zrcátka s blinkrem dnes jsem si koupil nové spodky s osvětlením je mi jasné že budu muset tahat kabel z dveřní jednotky ,ale nevím jaký pin to je prosm poraďte děkuji

Tak koukám nikdo nic no nevadí dostal jsem radu a poradil jsem si s montáží takže vše už funguje jak má :palec2:

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

mohol by si napisat ako si si poradil s montážou

diky

• 2 týdny později...

V prvom rade by som preveril disgnostikou, či nehlási RJ príslušných dverí chybu. A ak nie, tak by som preveril kabeláž od zrkadla do RJ dverí a samotné zrkadlo. Poistkou to nebude.

Upraveno od Diamant

Já bych se přikláněl skoro k tomu, že do zrcátka natekla voda a proto to nesvítí, ale jak psal kolega nademnou tak diagnostika by ti to řekla, když tam něco bude.

• 4 týdny později...

Problem vyresen,kdyz jsem tam daval ledky,spatne se zasunul dratek ktery vede k blinkru a osvetleni :-- ale jinak diky za radu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.