Září 23, 200915 r Jsou tam LED diodky a jednu máš asi prasklou-nebo špatný kontakt. Rozebrat a vyčistit to prý jde. Dost toho píšou kluci u SUPa tak tam pohledej..... Já jsem to musel vyměnit celé, protože mi do obou zrcátek teklo
Září 23, 200915 r Jsou tam LED diodky a jednu máš asi prasklou-nebo špatný kontakt. Rozebrat a vyčistit to prý jde.Dost toho píšou kluci u SUPa tak tam pohledej..... Já jsem to musel vyměnit celé, protože mi do obou zrcátek teklo Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody.
Říjen 2, 200915 r Tak jsem si skoro teprve po roce používání mé OII všimnul že osvětlení prostoru před dveřmi ze zpětnýách zrcátek SKUTEČNĚ funguje jen za tmy, jo šlověk se furt učí Zdravím, to znamená že interiérové osvětlení také svítí jenom za tmy ? (samozřejmně při otevření dveří, nebo dálkáčem) Kde na autě je snímač venkovního denního světla ?
Říjen 15, 200915 r Ahoj...umřel mi pravý blinkr ve zpětném zrcátku...uvažuju,že bych koupil nový i s osvětlením nástupního prostoru...stačí to zapojit na stávající konektor a nakódovat ? Díky za radu.
Říjen 17, 200915 r Jj stejnej problem. Vymena celeho osvetleni v pravem zrcatku protoze do nej teklo, coz vedlo taky k shoreni diody. Jak se to rozebírá?Kolik diod tam má svítit?
Říjen 17, 200915 r Rozebírá se to lehce a jsou tam tři diody... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75373 Upraveno Říjen 17, 200915 r od Jiří Zubek
Květen 27, 201015 r Ahoj, v práci na OII po zavření dveří ještě chvíli svítí bílým světlem lampičky v blinkrech v zrcátkách. Mě to doma nedělá. To je nějaká příplatková výbava? Jde to nějak jednoduše dodělat? Dík
Květen 28, 201015 r ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek
Květen 28, 201015 r ano maji to jen vyssi vybavy, da se to dodelat, osvetleni spina RJ dveri. (teda pokud to neni nejakej classic s klickama i vepredu...) u FL se meni spodni kryt + do nej mala svitilnicka, u pred FL to bude celej spodek Jo je to před FL. To znamená, že stačí vyměnit jen ten spodní díl zrcátka se světýlkem a bude to fungovat? Nebo se musí ta RJ upravit? A kabely?
Říjen 19, 201014 r Kde je na A-sloupku ovládané napájení pro vnější zrcátka? PS: Taky vám tyto stránky běží extrémně pomalu???
Říjen 20, 201014 r nikde na A sloupku ho nenajdeš, vychází primo z jednotky dveři a do ní to jde po CANu
Říjen 21, 201014 r A kde je fyzicky BSG umístěna? A na kterém konektoru - pinu je osvětlení? Díky moc za pomoc...
Listopad 16, 201014 r Ahoj,prestalo mi svitit na prave strane osvetleni nastupniho prostoru a blinkr,je k tomu pojistka nebo ne?NEvite nekdo
Prosinec 16, 201014 r Zdar všichni kam přesně napojit osvětlení nástupního prostoru mám jen zrcátka s blinkrem dnes jsem si koupil nové spodky s osvětlením je mi jasné že budu muset tahat kabel z dveřní jednotky ,ale nevím jaký pin to je prosm poraďte děkuji
Prosinec 18, 201014 r Tak koukám nikdo nic no nevadí dostal jsem radu a poradil jsem si s montáží takže vše už funguje jak má Upraveno Prosinec 20, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Leden 3, 201114 r V prvom rade by som preveril disgnostikou, či nehlási RJ príslušných dverí chybu. A ak nie, tak by som preveril kabeláž od zrkadla do RJ dverí a samotné zrkadlo. Poistkou to nebude. Upraveno Leden 3, 201114 r od Diamant
Leden 3, 201114 r Já bych se přikláněl skoro k tomu, že do zrcátka natekla voda a proto to nesvítí, ale jak psal kolega nademnou tak diagnostika by ti to řekla, když tam něco bude.
Leden 28, 201114 r Problem vyresen,kdyz jsem tam daval ledky,spatne se zasunul dratek ktery vede k blinkru a osvetleni :-- ale jinak diky za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.