grabcak Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Ahpj chlapi, má problém s tím, že mi autí nedává varovný signál při snížení teploty ikdyž se tam objevuje vločka. Do nedávna mi to fungovalo a z ničeho nic je konec. pORADÍ MI NĚKDO PROSIM???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Popis presne, co se deje nebo spis nedeje. Varovny zvukovy signal prijde jen tehdy, pokud behem jizdy klesne venkovni teplota na 4°C a niz. Jinak receno, nastartujes treba pri 7°C a v prubehu jizdy klesne teplota pod 4°C. Pokud pri nizke teplote uz startujes, pouze se PP prepne na ukazovani vnejsi teploty, ale zadny zvykovy signal nezazni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Grabcak: Mozno ti nefunguje pidireprak - piskanie pri rezerve v nadrzi ide? A rozjazd so zatiahnutou rucnou? Ak sa mi dobre mari, tak niektore MR na nizku teplotu upozornovali pipnutim, a niektore len blikanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Mam MR2005 a blika i pipa. Ale jak jsem rekl, pipne jen kdyz teplota klesne pod 4°C az behem jizdy, blika kdyz je pod 4°C uz pri zapnuti zapalovani, to uz nepipa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Taky mi to nepípá když tam skočí vločka.Jenže co já to auto koupil tak už to nepípalo....osobně bych si tipnul že to někdo zablokoval stejně tak jako mi auto nehvízdne když ho zamknu přes centrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 A nemůže být rozdíl mezi jednotlivými MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Mam MR2005 a blika i pipa. Ale jak jsem rekl, pipne jen kdyz teplota klesne pod 4°C az behem jizdy, blika kdyz je pod 4°C uz pri zapnuti zapalovani, to uz nepipa. U mě to funguje přesně tak MR2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 To mne zajímá, kdy by to mělo pískat?? mne nepíská nic, ani při zatažený ruční brzdě.. kde je chyba? MR 2002, vím, že mam rozbitej mikrospínač ve dveřích řidiče, takže to netroubí když nechám rozsvíceno, ale na tu brzdu by to mohlo reagovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Hlavně nevím jak vám, ale mě to na vločku nepípá, ale gonguje. Pípá na ručku, nádrž, žárovky, otevřené dveře, ostřikovače atd, ale jedině a unikátně na vločku vydává " gong" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Spravna poznamka, kdyz to mame rozlisovat, tak na vlocku gonguje, ostatni piska. Nicmene, od MR2007 je to uz jinak, gonguje na vice veci, mozna na vsechno, netusim, jeste jsem nezkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 No bodejť, ten gong je rozhodně příjemnější, takhle si pokaždé při nějakém pípnutí skoro stříknu do textilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Mello: Pravda, taky me z toho pipnuti vzdycky pomalu chytne hercna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Máte pravdu chlapci, gongování je příjemnější.... Ale nejvíc by se mi líbilo, kdyby ke mě Fabijka mluvila něžným ženským hlasem, třeba "Natankuj zlatíčko nebo jsme za chvíli v pr... a daleko nedojedeme...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Ahoj chlapi, díky za vaše příspěvky! ale opravsu mi to fungovalo tak, že jakmile se mi objevila vločka, tak se ozval zvuk. při ruční brzdě a při menším množství v nádrži se zvuk ozývá, jen u toho ne...... mam zajet na diagnostiku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Mám také MR2002 a zvuková signalizace u poklesu teploty mi nejde. Ale při prázdné nádrži píská jak pominutá. Taky hledám jak to aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jvlas: Presne mám ten istý problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jvlas: Presne mám ten istý problém... taky mě MR 2002 nepípá, ale jen se ukáže vločka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mne pipa tak ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvlas Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nemůže tam chybět nějaký kablík??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) Moj maxidot pipa a vlocka naskakuje ak teplota klesne na 4 tak jak ma byt. Dnes ale bolo -6.5 C a vlocka nikde ani varovanie. Az ked teplota vystupila na -5 C sa objavila vlocka aj varovny gong Zeby sa vloudila chybicka? Editováno: 26. leden 2007, autor: fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) nevloudila, pípá resp. gonguje při přechodu zhora 4st. a -5st. taky zhora, tedy z 4,5 na 4,0, a z -4,5 na -5 a opačně z -5,5 na -5, alespoň mě. pokud jsi měl auto venku a bylo -6, už negonguje, Editováno: 26. leden 2007, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 To mne zajímá, kdy by to mělo pískat?? mne nepíská nic, ani při zatažený ruční brzdě.. kde je chyba? MR 2002, vím, že mam rozbitej mikrospínač ve dveřích řidiče, takže to netroubí když nechám rozsvíceno, ale na tu brzdu by to mohlo reagovat?? mam ten isty modelovy rok a zatial mam taketo poznatky ked je nizka teplota tak signalizuje vlocku, ked je zatiahnuta rucna a auto sa pohne tak piska, nadrz sa mi do rezervy este nepodarilo vyjazdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 nevloudila, pípá resp. gonguje při přechodu zhora 4st. a -5st. taky zhora, tedy z 4,5 na 4,0, a z -4,5 na -5 a opačně z -5,5 na -5, alespoň mě.pokud jsi měl auto venku a bylo -6, už negonguje, Dik, o tom spodku som nevedelx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Mám presne tú istú skúsenosť, čo fabka - dnes po naštartovaní -6, asi po 2 km zrazu gong a -5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Fumguje to tak ze kdyz je -6 tak se ukazuje jen vlocka, gonguje jen tehdy poku vyjedu a je +5 a teplota klesne na +4 v tomto pripade zagonguje, pokud vyjedu a je 0 tak negonguje nema duvod, to same je to zespoda, pokud vyjedu a je -8 negonguje, ale pokud klesne na -5 zagonguje. Kdyby jste cetli manualy, tak to vite ))), a dale ma to upozornovat tim gongem na zmenu podminek za jizdy tzn. ze od -5 do +4 jsou nejlepsi podminky pro ledovku. Pri -8 uz je ceta sucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.