...GeOrGe... Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Mam vyskove stavitelny podvozek..Ma cenu na zimu davat origo tlumice i pera a po zime tam soupnout opet sport?Diky...Vse je skoro nove a nechci si ho znicit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Mno, mam stejny problem, ale myslim si, ze je nesmysl menit podvozek kvuli zime. Nenapada me zpusob jakym by sis mohl podvozek znicit. Prece jen je to udelany tak, aby to neco vydrzelo a nemyslim si, ze by tomu zrovna zima vadila. Co mas za podvozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Hp Sporting...pravdepodobne ho tam necham.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 taky mám HPsporting, a zustane tam, už sem to několikrát rozebíral, a určitě to nemá smysl vyndávat, všechno se tam pak vochodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 No a ja mam taky HP sporting a taky ho tam necham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Tak jsem rozhodnut..necham ho tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Kolik Vás kluci ten HP sporting stál a co všechno umí? Vrtá mi to taky hlavou, ale zatím jsem se spíš vrtal vevnitř, na podvozek ještě nedošlo..každopádně ale auto používám na běžné ježdění, takže si nemůžu dovolit žádný extrém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.